Алекс Сърчаджиева не издържа и си разголи душата в ефир СНИМКИ

Алекс Сърчаджиева не издържа и си разголи душата в ефир СНИМКИ

Наближава момента, в който Алекс Сърчаджиева ще направи една от най-емоционалните си срещи с публиката - на премиерата на спектакъла на живота си, озаглавен "На живо", в който разкрива някои от най-драматичните периоди от личния си свят.

Талантливата актриса, която показа и колко силен човек е през последните години, не успя да сдържи емоциите си в скорошно тв участие, а вълнението й предизвика мигновени реакции в социалните мрежи.

Снимат дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин във филм за насилието СНИМКИ

Пред Гала в "На кафе" Алекс Сърчаджиева говори за щастието, че този спектакъл скоро ще се случи, но и за безмерната тъга, с която е пропит защото отразява реални болки от живота й - загубата на майка й Пепа Николова и на любимия й Иван Ласкин.

"Много се вълнувам. Всичко започна като мечта, като очакване нещата да се случат. А сега много ме е страх дали ще се справя. Наистина искам да покажа себе си - с моите битки. Хората ще чуят неща, които са вътре в моето сърце от години и които никога не съм казвала. Правя го, за да помогна на себе си чисто емоционално. Обаче вярвам, че ще помогна и на някой друг", сподели Сърчаджиева.

"Човек трябва да е наясно, че винаги има някой друг, на когото му се случват много по-гадни и по-страшни неща. Разбира се, за всеки неговите трагедии са най-гадни, но в крайна сметка това е животът, животът е колело – веднъж си горе, друг път – долу.

Ето какво се случи на рождения ден на Алекс Сърчаджиева ВИДЕО

Не знам какво означава да надмогнеш страданието. Болката остава завинаги, просто човек се научава да живее с нея. Това, че времето лекува, според мен са пълни глупости. Когато някой ти липсва, това е за цял живот", добави още актрисата.

"Ще покажа моите падения и борбите, които съм водила. Нищо няма да изтрия от живота си. Защото всичко, което ми се е случило до този момент, е част от една по-голяма история. Никой не знае как тя ще продължи и кога ще приключи. Но това е моята история и аз не искам нищо да изтрия от нея.

Алекс Сърчаджиева с покъртително признание за зверската машина "Игри на волята"

Всичко, което ми се е случило, е трябвало да ми се случи. Всичко, през което преминавам, е защото трябва да премина", споделя още дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев.

Няма да повярвате какво се случи между Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков СНИМКИ

Премиерата на "На живо" е днес, 15 юни, на откритата сцена във Военната академия в афиша на театралния фестивал "София моно". Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред зрителите излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 15.06.2021 17:09

Писна ми от разголената душа на многострадална Геновеве.