Снимат дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин във филм за насилието СНИМКИ

Снимат дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин във филм за насилието СНИМКИ

Дъщеричката на Алекс Сърчаджева и Иван Ласкин - чаровната София ще участва в новата продукция на Яна Маринова, посветена на домашното насилие.

Малката София вече упорито следва стъпките на талантливите си родители. След като преди половин година работи с майка си по филма "Пакет Вечност", 10-годишното момиче ще направи запомняща се роля в предстоящия филм "Игра на доверие".

Ето какво се случи на рождения ден на Алекс Сърчаджиева ВИДЕО

Свалящ маските на домашното насилие, филмът представя проблемите, пред които се изправят две поколения жени. Те са изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова, които играха майка и дъщеря и в "Стъклен дом".

Порасналата щерка на Ласкин и Сърчаджиева смая мрежата с красотата си СНИМКИ

За роднинската им връзка на екрана Маринова загатна още преди няколко месеца, когато бяха пробите на костюми за заглавието. "Кино майка и дъщеря", написа неотдавна Маринова в социалните мрежи под кадър с Григорова и сина й Бран.

Тъй като филмът ще се фокусира върху историята и на двете жени, напълно възможно е София да изиграе по-малката версия на героинята на Луиза в ретроспективните кадри. Самият персонаж носи името Елена. Тя е представена като млада, красива, смела и борбена. Има брак с "мъжа-мечта". Той обаче ще отключи спомени от травматичното й детство и ще й напомни, че не може да бяга от миналото.

В ролята на бленувания поне на първи прочит съпруг ще видим Владимир Зомбори. Неговият герой ще е успял млад предприемач. "Идилията обаче се пропуква, когато той губи контрол върху желанията на съпругата си. Това сваля маската на добрите му намерения и разкрива друго безпощадно лице", анонсират от екипа на заглавието.

Алекс Сърчаджева с покъртително признание за зверската машина "Игри на волята"

Режисьор на "Игра на доверие" е съпругът на Григорова Мартин Макариев. С него Маринова е работила по всички свои филми ("Привличане" и "Диви и щастливи"). Режисьорът този път ще бъде и копродуцент заедно с актрисата. Към тях на тази позиция се присъединява и Александър Сано.

Клапата за филма щракна преди седмица, зад камерата отново е Андрей Андреев, а зад сценария стои Борислав Захариев. Актьорският състав пък се допълва още от имена от ранга на Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Искра Донова, Яна Титова, Мария Каварджикова и Малин Кръстев, пише "Монитор"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 02.06.2021 13:23

Баща и "талантлив" с един филм...и това дете ще е поредната Марта Вачкова.

Мила

Мила 02.06.2021 21:02

Дано става за нещо,а не по милост!

Аз Варна

Аз Варна 03.06.2021 7:00

Защо не избрахте някое дете,което не е на някого?

Ужас

Ужас 03.06.2021 17:21

Красива ???

Защо не избрахте някое дете,което не е на някого?

Защо не избрахте някое дете,което не е на някого? 04.06.2021 8:12

Ами защото винаги е било така. Системата наш човек работи безоткатно. Външни хора не се допускат до софрата. То и така навремето Ласкин го избраха да играе в един детски филм, а не щото е талантлив.

Мая

Мая 04.06.2021 10:24

Чак пък красива, моля ви се, имаме очи. Нито майката, нито бащата са талантливи!!!! Просто Сашка е повече симпатяга, отколкото артистка. Но ще имаме още един Сашо Евро, хахаха, но ще го преживеем. Добре, че има чужди филми.

ДОНИ

ДОНИ 04.06.2021 13:21

ДАНО НЕ Е ПОРЕДНАТА МУКИ!