Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с емоционално признание за дъщеря си СНИМКА

Алекс Сърчаджиева разплака мрежата с емоционално признание за дъщеря си СНИМКА

Алекс Сърчаджиева развълнува много социалните мрежи с това, което призна за дъщеря си броени дни преди Коледа. Актрисата буквално изля душата си в пост, в който се обърна лично към непрежалимия си Иван Ласкин.

Дъщеричката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин - София, стана на 11 години и това бе причината известната й майка да разтърси всички с онова, което сподели с цялата си емоция.

Алекс Сърчаджиева сподели голяма новина, свързана с Ласкин СНИМКИ

Събраха погледа на Алекс Сърчаджиева пред театъра с тази СНИМКА

"Тя на 11️ Тя е всичко️ Тя е любов , тя е мечта , тя е съдба , тя е сила,тя е бленуване, тя е нежен полъх, тя е мирис на косена трева, тя е морската пяна , която ме гали нежно , тя е слънцето , което сутрин ме докосва !!! Тя е всичко , за което съм мечтала !!! Честита да си мила моя СОФИСИМАНИЯ!!! Нямаш представа колко мноооооогооооо те обичам!!! Бъди това което си , а ти мило мое дете си мноооогооо Голям, Смел и Силен човек , в чиято душа се крие цялата любов️️️ Обичам те София Иванова Ласкин ️️️ А на теб Ivan Laskin ти благодаря ️️️ Знам, че винаги ще си до нея️", написа Сърчаджиева в Инстаграм профила си и личи, че думите й идват право от сърцето./show.blitz.bg

Коментирай

Биби

Биби 05.12.2021 14:55

Алекс и София да сте живи и здрави! Пожелаваме ви го.

Непозната

Непозната 05.12.2021 19:31

Долу ръцете от доц.Мангъров тези от БЛС са само едни псевдо лекари,които са само едни книжни мишки.