logo

Алекс Раева разтърси с това признание за връзките си СНИМКИ

Алекс Раева разтърси с това признание за връзките си СНИМКИ

Алекс Раева рядко си позволява да говори директно за премеждията, през които е минавала до момента в личния си живот. Както се оказва, те не са едно или две, а самата тя е правила доста компромиси в името на любовта.

В скорошно тв интервю певицата, която роди момиченце миналото лято, върна лентата към трудните периоди от живота си и сподели разтърсващи подробности.

Алекс Раева свали горнището и се пусна дибидюс СНИМКА

"Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат като човек. Това не е правилно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цял живот сме били заедно", заяви Раева пред Мариян Станков - Мон Дьо.

Двамата се запознали на лодката на техни приятели. "Погледнахме се и това е, всичко беше много просто и чисто", добавя изпълнителката, която се разчуства много в думите за баща си:

Рачков и Слави се гаврят с Алекс Раева!

"Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. При последното ни интервю бях в тежък период. Една година по-късно аз получих щастието под формата на детето ми", заяви тя и призна, че е мазохистично настроен човек, който обича препятствията. "Те изваждат най-доброто от мен".

Колкото до актуалната ситуация около протестите у нас и най-вече темата за коронавируса, певицата заяви следното: "Много неща чета за короновируса. Има много конспирации върху които човек трябва да разсъждава, човечеството трябва да се управлява. Ние сме машината, ние сме мравките. Бунтуваме се, но нямаме ясно изявено мнение, дори в протестите. Искаме да сменим властта, но нямаме ясна представа за следващите ни избори, трябват млади и образовани хора, не съм сигурна, че у нас има такива”./show.blitz.bg

Коментирай

Kuku ruku

Kuku ruku 24.11.2020 12:13

Тази беше актуална преди 20 години...сега кой се инересува с кой с е праскала, ще ражда ли и компетентните и мнения за ковид конспрациите. Това, че е пяла в чалгарското шоу на някъф учиндолски шоумен, прави ли я интересна!? че вече не помня и какво е пяла... Да е жива и здава!