Алекс Петканова се оказа двойничка на тези три жени! Попиляха я в мрежата заради... СНИМКА

Алекс Петканова се оказа двойничка на тези три жени! Попиляха я в мрежата заради... СНИМКА

Инфлуенсърката Александра Петканова отново реши да отклони вниманието на хората покрай коледните и новогодишни празници и да напомни за себе си. Жената на Даниел Петканов обича да бъде център на вниманието и се мъчи по всякакъв начин се пише и говори за нея. 

Този път втръсналата до болка инфлуенсърка реши да покаже, че в света има много двойнички. Тя дори сподели снимки на жени, които безумно много приличат на нея. 

"Доста често ми изпращате снимки с мои "двойнички". Качвам моите ТОП 3, за да видя какво мислите вие? С коя от трите дами си приличаме най-много - 1,2 или 3", пита тя последователите си в мрежата.

 

Сред коментарите има и негативни, които поясняват, че Александра има двойнички, тъй като на снимките си прекалява с грима и фотошопа. "На всяка снимка може да ти се намери двойничка и то все различни. Защото самата ти не си приличаш на снимките. След корекциите пък съвсем", попиляха я в мрежата.

"С Гал Гадот имаше прилика, но след ринопластиката нищо общо! Може би с номер 3 има най-много прилика", гласи друг коментар под снимката./show.blitz.bg

Коментирай

..........

.......... 28.12.2021 17:27

ей тая дето е по пликчета-много си мязате! все курви....

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 29.12.2021 16:11

КУРОСМУК И СПЕРМОЯД СИ ТИ . БОКЛУК

Ами,

Ами, 29.12.2021 19:27

По-важно е да си индивидуална визия а не клонинг/с пластични операциии и стайлинг/ на някой друг. Оргиналът винаги е един,ментета много.

Див Петел

Див Петел 30.12.2021 13:09

Бих ожулил на Алекс коленцата.

Зоро

Зоро 30.12.2021 14:55

Селска пача...