logo

Алекс Петканова пусна горещи СНИМКИ 18+ и я набедиха за фотошоп

Алекс Петканова пусна горещи СНИМКИ 18+ и я набедиха за фотошоп

Александра Петканова отново нагорещи страстите до червено с нова порция съблазън. Жената на Даниел Петканов показа завидни форми, но в компанията на нов приятел. 

Хейтъри я набедиха, че е прекалила с фотошопа и приклещена до ъгъла тя призна всичко. 

Алекс няма проблем да се снима по бански и демонстрира перфектно тяло, но дали всъщност е толкова перфектно в действителност или само след намесата на фотошоп.

Алекс Петканова призна за голям здравословен проблем СНИМКА

Именно този въпрос си задават нейни последователи. "Алекс, тоя ляв крак как го сгъна така", пита я един от нейните почитатели, а друг отговаря вместо нея с думите "с фотошоп". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Петканова реши да не влиза в излишни спорове и с чувство за фумор написа: "Хвана ме! Вие да не би да сте от фотошоп полицията?". 

Алекс Петканова шашна с нов приятел, двамата се... СНИМКИ

А на снимката Алекс позира с нов приятел - йоркширски териер, за който не става ясно дали е неин или "под наем". Знаем, че семейството отгледжа в двора си огромно куче и едва ли би се сприятелило с мъника. 

"Знаете ли,че козината на Йоркито всъщност наподобява човешката коса и заради това е хипоалергенна! Това ги прави много подходящи за отглеждане в семейства с малки деца или хора с алергии", пише тя в Инстаграм/show.blitz.bg