Алекс и Дани Петканови се разведоха тайно! СНИМКИ

Алекс и Дани Петканови се разведоха тайно! СНИМКИ

Бракоразводната сага между Алекс и Дани Петканови май е финализирана, но тайно. Двамата са разтрогнали брака си преди броени дни, но все още не желаят да оповестяват публично новината.

Преди няколко дни водещият на "България търси талант" сподели доста любопитен кадър в социалните мрежи, от който става ясно, че е пред съдебната зала и си чака реда. Снимката обаче, малко след това изчезна, но пък е повече от показателна за случващото се.

Алекс Петканова стана кожа и кости след развода, Дани вече е с нова СНИМКИ

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха дори и след като обявиха, че са в развод. Инициатор на раздялата е Лудия репортер, а моделката приела решението му, така двамата се развели по взаимно съгласие, пише "Уикенд".

Според изданието двамата не са правили панаири и в съда. Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани, защото е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетени за земите си в с. Рударци. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома и ще го прехвърли на свое име.

Голямо унижение! Алекс прибра всичко след развода, Дани остава гол като пушка СНИМКИ

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. "Витоша", като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

"Преживяла съм естествено раждане, развод, и други тежки неща в живота ми, но толкова люти чушки не бях пробвала", изпусна се Александра наскоро и така само потвърди информацията на изданието, че е вече разведена.

Припомняме, че скандалите между Петканови започнаха през 2020-та, когато Александра заяви, че иска да купи апартамент в София на свое име, без участието на съпруга си. В същото време Даниел се противеше да инвестират в имоти, като искаше да отложи покупката за времена, когато имотите ще поевтинеят, т.е. никога. Двамата заснеха дори клип, че се разделят заради апартамента. Тогава обаче до развод така и не се стигна.

Гръм в рая! Неочаквани разкрития за развода на Петканови, ето кой кого е зарязал

"Аз искам да имам нещо на свое име, защото нямам къде да отида, ако някой ден нещо се случи с нас, дори не съм от София", споделя тогава притесненията си Алекс и както виждаме към днешна дата - се оказа права. Днес Богданска е доволна, че макар и разведена, има дом, където да живее, след като тв водещият я заряза заради друга жена.

В крайна сметка брака на Алекс и Дани, които се венчаха през 2017-та в къщата на "ВИП Брадър", просъществува едва 5 години./show.blitz.bg

 

Коментирай

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 18.04.2022 16:11

Бих и напълнил сливата няколко пъти. Иначе нищо особено-тапициран скелет,с дребни циценца.

1-n

1-n 18.04.2022 19:37

колко вълнуващо, преместих си го два пъти