17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за конкурса в Корея СНИМКА

17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за конкурса в Корея СНИМКА

17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова за световния престижен форум “Мис Юнивърс”, който ще се проведе на 30 юни т.г., в Южна Корея.

Нашенката се е подложила на изключително строг хранителен и тренировъчен режим, чрез който ударно е свалила 5 кг., в рамките на 14 дни.

“Има подход, разбира от работата си и това личи - перфектна форма, изваяна мускулатура… Когато видиш неговия резултат единственото, което ти остава е да се довериш. Продължавам да отслабвам, ще представя страната ни на ниво”, коментира носителката на престижния приз “Мисис България”, която ще дефилира с традиционна българска носия по време на гала вечерта.

“Тя се справя отлично. Нашата идея е за фитнес визия, която обаче не краде от женствеността. Във времето съм тренирал стотици модели - Валери е от малкото, които не се отказват. Потърси ме в момента, в който изгуби форма. С правилните упражнения - постигнахме желаното”, споделя Михайлов, който е кадър на една от най-големите фитнес вериги у нас.

За Корея брюнетката, която заработва като адвокат в Лондон, заминава утре - 22 юни. Преди надпреварата подготовката й ще продължи зад граница./show.blitz.bg

Коментирай

Oleg

Oleg 22.06.2022 17:18

Като я "помпа" след това удря ли по един език да види дали не изпуска?

Петко

Петко 22.06.2022 18:39

Какъв адвокат може да е в Лондон тази, не ставайте смешни.Сигурно работи секретарка или рецепционистка в някой кантора или още по вероятно крепи члена на някой дъртак адвокат в Лондон.

чичи чарли

чичи чарли 22.06.2022 21:11

адвокатка лапа патка - що е то