Журналистка срина със земята Диона заради поведението й след дрогата

Журналистка срина със земята Диона заради поведението й след дрогата

След като певицата Диона беше хваната да шофира под въздействието на кокаин коментарите за деянието й не спират. Мнозина са потресени от последващите действия на певицата, която превърна престъплението в поредица от шеговити и крайно неуместни постове. 

Ето какво заяви младата водещата и инфлуенсър Флора Стратиева. Флора е изключително популярна сред младата аудитория: 

Флора Стратиева

"Когато човек направи грешка, се извинява. Това не е голямо геройство, това е the bare minimum. Kогато направи грешка, която застрашава други човешки животи, само извинението не е достатъчно.

Препоръчително е човекът да се отдръпне от публичното пространство за известно време. Ако има малко съвест (или поне добър ПР екип), може даже да дари на някоя фондация, която помага на семействата на жертви на такива шофьори.

Когато един човек не просто не се извини, не просто не се отдръпне от публичното пространство, не просто не покаже капка смирение и съжаление, но и активно се подиграва със случилото се, принизявайки обвинения за шофиране под влияние на наркотици до тъпи мемета и зле-изпята ali express версия на песен на Doja Cat, за мен този човек е не просто нагъл. Това показва тотално дисасоцииране не просто от реалността, а от базовите човешки емоции.

Не знам защо през 2024, в държава рекордьор по убийства на пътя, трябва да си обясняваме, че да шофираш ПИЯН или ДРОГИРАН е лошо.

В нормални пазарни условия, всяка уважаваща себе си компания, би прекратила работата си с този индивид."/show.blitz.bg

Коментирай