Жената на Орхан Мурад избесня: Да, развеждаме се! Е*ете си майката и...

Жената на Орхан Мурад избесня: Да, развеждаме се! Е*ете си майката и...

Клюката за развода на чалга легендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай се разнася като топъл хляб. Певецът иска пари от журналисти, за да разкрие подробности за краха на брака си. А половинката му изпадна в истинска истерия и започна да псува от гняв и безсилие. 

Запознати издават, че проблемите на уж перфектното семейство идват от безпаричието, което ги налегна покрай пандемията. Шени започна да разпродава скъпи вещи, включително личния си автомобил. Наскоро запозна и нова работа, а из медийното пространство се завъртя мълвата, че е любовница на шефа си и заради него бие шута на незрящия изпълнител. 

"Журналисти и жълти лайняни вестници, пак ще печелите с лъжливата си информация. Единственото правилно нещо е -" ДА" развеждаме се, вярно е. Всичко друго ви е голяма лъжа, кой бил хванал богат бизнесмен, дайте ми го, че не го познавам. Магазин нямам от 3 години, такси никога не съм карала а вършех благородни дела (возех стари хора и майки с деца от спирките без пари), но вие сте тъпи и народът ви знае и прощава, защото знае слабоумието ви", скочи тя на клюките с нейното име. 

Шени, която в скоро време ще стане баба на първо внуче, си изпусна нервите и завърши писанията си с псувня: "Ебете си майката и не ровете в чуждия живот". Малко по-късно, осъзнала колко е изпуснала нервите си и че това не й помага по никакъв начин, тя изтри от профила си статуса, който не убягна на зоркото око на наш репортер./show.blitz.bg