Орхан Мурад за развода си: Имам си тарифа

Орхан Мурад за развода си: Имам си тарифа

Фолк легендата Орхан Мурад не е на себе си след неприятни неща, които го сполетяха в живота. Незрящият певец е изпаднал в сериозно финансова дупка, което се отрази и на брака му с Шенай. Палавата майка на Сузанита реши да се разведе в този труден за семейството момент. 

Безпаричието озлоби изпълнителя на "Хиляди слънца", който се опитва по всякакъв начин да изкара пари от възникналата ситуация. 

"Йеее! Взело да става интересно! Аз пък да не знам!!!! Сега: - Моля всички журналисти, които ще ме напъплят, да си приготвят парички за интервю. Да имам си тарифа! Айде и аз да изкарам нещичко в тая пандемия, че от 5 месеца ни разкатаха мамата! Така че, без сумата, която ще уговорим в телефонния разговор, не ми звънете! И предварително хонорара в сметката ми!!! Писна ми от тая лайняна кал", заяви Орхан по повод новините за предстоящия му развод. 

Съпругата на Орхан започна да разпродава скъпи вещи - личният си автомобил, както и масажно легло на стойност 3000 евро. Дълго време се опитваше да си намери някаква работа, но не се се задържаше повече от седмица. Отскоро работи във фирма, която се занимава с внос и износ между България и Турция. Именно нейно е решението да се разведат с певеца, като пловдивчани намекват, че имала нова връзка с бизнесмен. 

Има и конспиративни теории, според които предполагаемият развод е отчаян опит за реклама и припечелване на някой лев. Някои смятат, че двамата лъжат и очакват медиите да им плащат за скандални интервюта и да закърпят бюджета, докато заведенията отворят и се появят нови участия. Уви, Орхан не представлява чак такъв интерес за медийното пространство, че да се отделят специални хонорари за негови интервюта и е твърде възможно да си остане само с желанието да му платят./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

пуси

пуси 12.03.2021 10:39

Заплатата за личен асистент за незрящ човек е 1000 лв , а инвалидната му пенсия е 500 лева, ква безработица, кви 5 лева?

Асен

Асен 14.03.2021 8:02

Наглец

Ердо

Ердо 14.03.2021 13:49

Не стигат пари за дрогата на дъщеря му!

Чичко паричко

Чичко паричко 14.03.2021 16:04

Дано тия пари и животът,който водите, да ви разяждат като червеи,нещастници! Вие и такива като вас отглеждат поколения чалгаджии и простаци!