Забъркаха гаджето на Петя Дикова в сексафера с актриса от "Откраднат живот"

Забъркаха гаджето на Петя Дикова в сексафера с актриса от "Откраднат живот"

Колегите на Илиян Любомиров от „На кафе“ го накараха да се изчерви, изваждайки на бял свят познанството му с актрисата Диана Димитрова, по-известна като д-р Огнянова от „Откраднат живот“.

Сегашната половинка на Петя Дикова не отрече познанството си с красивата актриса, а през срам сподели, че й е позирал за рисунка. Действието се развива в мазето на сексапилната уроложка от хитовия български сериал. През цялото време получавал упреци от Димитрова, че не е сериозен и не може да стои мирно. В крайна сметка голямото платно с неговия портрет останал в къщата на Диана.

За никого не е тайна, че актрисата е и брилянтен художник и зад гърба си вече има четири самостоятелни изложби. 

Колегите на Илиян от „На кафе“ – Гала, Кристина Шатрашкова, Юлиян Константинов, Ева Веселинова и Андреа Банда, веднага заподозряха, че всъщност Илиян е позирал гол. Това го накара да се изчерви като презрял домат и с половин уста да опровергае тяхното твърдение.

Но дори у зрителя остана едно такова чувство, че в мазето на Диана Димитрова писателят е позирал както майка го е родила. А защо в крайна сметка рисунката е останала при актрисата – можем само да гадаем.

ГАДЖЕТО НА ПЕТЯ ДИКОВА КРИЕ СРАМНО МИНАЛО 

Вероятно Августин Господинов, както е артистичното му име, съвсем целенасочено избягва да коментира интимни и не чак дотам връзки. Все пак с приятелката му Петя Дикова очакват първия си наследник, който ще се появи на бял свят през пролетта.

Не иска да й дава поводи за скандали. Отнело му година и половина докато му паднала в краката, така че сега много внимателно гледа къде стъпва. Успял е да влезе и под кожата на известните й родители – Сашо Диков и Аня Пенчева, което било от изключително значение за водещата на „Култ“.

 

Коментирай

леля

леля 12.01.2019 21:28

Петя,изгоря леля..Язьк...

Ужас

Ужас 14.01.2019 8:19

Момичето очаква дете, защо сте толкова тъпи парчета?