Война! Деси Фотосесията нападна Черната Златка с обиди

Война! Деси Фотосесията нападна Черната Златка с обиди

Силиконските надпревари край нямат. Пишман звезди не спират да се плюят в социалните мрежи и да предизвикват измислени скандали. Плюят една срещу друга, а всъщност са от един дол дренки. 

В социалните мрежи плеймейтката Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, атакува остро колежката си от предни издания на конкурса Златка Димитрова. 

Поводът е статус на Черната Златка, според който маникюрът й буди възхищение и е желан от всички. Накрая на статуса плеймейтката пише: "Да се знае!".

Мощен хейт срещу Златка Димитрова

Няколко часа по-късно сторито на Златка се пренесе в профила и на Деси Фотосесията с коментар. "Златка пожелава маникюра си на хората, дано не пожелава и фотошопа си...", изтъква Деси.

На следващото си стори тя прилага снимка на бургазлийката, уловена от разобличаващ фотошопа профил, на който се вижда, че и Златка често се доверява на възможностите на приложенията за силна преработка на снимки.  На втората публикация Деси става още по-груба, допълвайки: "Добре че е фотошопът да се сетим за нея". 

Ето го новото гадже на Златка Димитрова СНИМКИ

Самата Деси също е известна с обработването си на снимките в Мрежата и огромната разлика, когато я видиш на живо. "Присмял се хърбел на щърбел", гласи стара българска поговорка./show.blitz.bg

Коментирай