logo

В БНТ ври и кипи! Тръгва си още един легендарен водещ! СНИМКИ

В БНТ ври и кипи! Тръгва си още един легендарен водещ! СНИМКИ

Новият шеф на БНТ Емил Кошлуков прави рокада след рокада в телевизията майка, откакто е встъпил в длъжност. Промените в медията засега изглеждат повече от драстични!

Миналата седмица от БНТ си тръгна емблематичната водеща на новините Радина Червенова, а сега прави същото и с друг дългогодишен водещ в медията. 

Става дума за Ути Бъчваров, който в момента е дълбоко обиден на новото ръководство на БНТ, и по-специално Емил Кошлуков, пише "Галерия".

Легендарният кулинар отказвал да работи в телевизията при новите условия и това го принудило на практика да я напусне.

Според нововъведенията, кулинарното шоу "Бързо, лесно, вкусно" е с драстично намален бюджет, който според Бъчваров си бил чиста подигравка.

"С намаляването на производствената цена на предаването Ути на практика е обречен да работи без екип, тъй като няма да има достатъчен ресурс", коментират източници от телевизията. И добавят, че кулинарят вече е получил няколко оферти от конкурентни медии.

Най-примамливото предложение дошло от "Мастършеф", като според слуховете Ути щял да заеме мястото на Силвена Роу, която нямало да участва в журито на новия сезон.

Не било изключено и Бъчваров да направи ново собствено кулинарно предаване, коментират в шоусредите.

Въпреки слуховете от БНТ отрекоха към днешна дата Ути да е обявил, че напуска телевизията.

"На Бъчваров не му стиска да се махне. Със сигурност новите условия не са му по вкуса, но той не е рисков играч", шушукат в кулоарите на медията.

Широк отзвук и обществено негодувание предизвика и друга рокада по команда на Кошлуков. Отпадането на любимото предаване на българските зрители "Стани богат", което бе логично посрещнато с остра критика от тях.

"Превключвахме на тази програма единствено заради "Стани богат" и Мишо Билалов. Сега вече никой няма да ви гледа", "С този ход се закопахте! Затривате едно от най-рейтинговите ви предавания", гласят част от зрителските коментари.

Журналисти вбесиха Мира Добрева!

Решението на Кошлуков обаче бе очаквано. Той отдавна не крие антипатиите си към шоуто, което иронично наричаше "Стани за смях". По думите му предаването отдавна е загубило образователната си стойност.

Единствената рокада, която не получи негативен отзвук, бе отпадането на "Спортисимо". В момента водещата Славена Вътова пък бе привлечена като жури в "България търси талант"./show.blitz.bg

Коментирай