Ужас! Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова! Тя го обвинява, че е наркоман СНИМКИ

Ужас! Синът на Тони Стораро счупил носа на Теди Александрова! Тя го обвинява, че е наркоман СНИМКИ

От много време в светските среди се шушука, че Теди Александрова и Емрах Стораро са гаджета. Те така и не го потвърдиха публично. Правят го едва сега на раздяла и то по много грозен начин. 

Изпълнителката на "Чалга пеперудки" хвърли няколко бомби от личния си живот от времето прекарано със сина на Тони Стораро. Пайнерката призна, че е била пребита от бившия си. Разкритията й стигат доста по-далеч с откровението, че Емрах е пристрастен към наркотиците. 

Теди Александрова публикува скрийшове на чатове с Емрах, от които става ясно, че той системно й е посягал. "Не се притеснявай, няма да кажа на лекарите и на полицията, че ти ми счупи носа. 

"На всички въпроси "Защо ме е ударил" - защото беше получил абстиненция. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си", твърди още тя. 

"Тоя същият палячо, дете на конци, изкувай си там знаеш кое... Първо, че е важно, тревоман в абстиненция. Да не гледа мен и имотите ми, колко ги имам и нямам. Материален гъз, поне да беше жена, че да те разбера", пише гневна Александрова в отговор на негово стори, в което твърди, че е певица от 10 години, но все още няма имот на нейно име. 

Според певицата, виновен за ттяхната раздяла е бящата на Емрах - известният певец Тони Стораро. На всикчи ни е ясно, че в тяхното семейство има традиция и никой не може да ги нарушава. Всеки мъж трябва да се ожени за девствена жена с мюсюлманска вяра и Емрах не е изключение от правилото, което прави разбираема реакцията на Стораро-старши. 

Теди Александрова сподели видеоклип, в който се вижда как Емрах стои в някакъв селски двор и до него мъже колят цели пет агнета. Изпълнителката на "Сърце мое" твърди, че това е ритуал-магия по волята на Тони Стораро, с която цели да ги раздели. 

По-късно Емрах отвърна на обвиненията на бившата си и заяви, че става въпрос за обикновен "курбан за здраве". Неговите признания за Теди Александрова не са по-малко гръмки. Той твърди, че певицата го е заплашвала, че ще се самоубие. "Благодаря на Господ, че ме раздели с тази Сатана. Съжалявам, че съм бил под влияние на циганските й магии, с които тя се занимаваше", твърди още той. 

Определено раздялата между Емрах и Теди Александрова е най-скандалната до момента, а изглежда двамата са решили да поднасят информацията лъжичка по лъжичка. Александрова се закани, че ще пусне "черешката на тортата", което само можем да гадаем какво е, предвид всичко поднесено досега. 

 

 

Коментирай

ьд3еьее

ьд3еьее 05.04.2022 21:11

Турско-ромска сапунка.

Нико

Нико 06.04.2022 7:52

Мангали

Дани Апостолова

Дани Апостолова 06.04.2022 9:55

Жалко, Че,в последно време много двойки се разделиха така дръзко и болезнено! Любовта е изопачена на Земята, жестока и измислена! По света и в България светския живот замира. Дано хората да стават по мъдри и разумни и да се променят!

Borispetrov123

Borispetrov123 12.04.2022 8:37

Тъпи мангали

Хихи

Хихи 13.04.2022 4:36

Тъпи шопари и двамата,тая кухата си мисли че ма галите ше я земат у тях,ония пък се женят втори трети братовчеди с уговорени сватби. Чудни идиоти. Само липсва Гюлер Адам да направи един сериал с екзотично заглавие примерно Ченгене Глистопад