logo

Тъщата на Криско не го понася, той се прави на разсеян...

Тъщата на Криско не го понася, той се прави на разсеян...

Криско си намери половинката, сви семейно гнездо, очаква и дете. Щастието му обаче, не е съвсем пълно.

Оказва се, че тъщата на Кристиан Талев изобщо не му е фен, даже нещо повече - откровено не го понася, пише "Галерия", а това няма как да не вгорчи живота на хип-хоп изпълнителя.

Майката на бившата стюардеса Цвети Петрова не харесвала Криско и още от самото начало била против връзката им. Дори когато разбрала, че ще става баба, Снежана не могла да го приеме за свой зет. Най-голямото й притеснение било свързано със звездния му статус.

Криско попиля келеша, заплашвал даскалката си: Тоя шиш ще...

"Тегло ще теглиш с него, никога няма да бъде само твой. Постоянно ще е зает и няма да си гледа детето", предупреждавала Снежана дъщеря си. Цвети обаче не искала и да чуе съветите на майка си.

Освен звездното положение, тъщата забелязала, че Талев е изключително стиснат за мъж с неговите възможности.

Криско отслабна драстично!

"За толкова време едно цвете не се е сетил да ми донесе. На вечеря винаги идва с празни ръце. Не му ща парите, ама поне Цвети да гледа, а той и за нея се стиска", ядосвала се пред приятелки Снежана.

Криско е до болка познат със скъперничеството си не само сред близките си, но и сред колегите. Отдавна в музикалните среди го одумват като един от най-стиснатите милионери в бранша. Бившите му половинки също неведнъж са се оплаквали.

Криско направи нещо много грозно в Пловдив!

Майката на Цвети до такава степен не понасяла Криско, че категорично забранила присъствието му на семейни събирания. Криско и Петрова са заедно от близо 3 години. 

Както припомня още изданието - Криско и Цвети сключиха брак още преди 2 години, но по желание на рапъра тогава запазили семейния си статут в тайна. Поне към момента изпълнителят не дава вид на човек, който е притеснен от ситуацията с майката на половинката си, но да видим докога./show.blitz.bg

 

Коментирай