logo

Тормоз! Ето доказателства, че Тони Димитрова шпионира Кичка Бодурова!

Тормоз! Ето доказателства, че Тони Димитрова шпионира Кичка Бодурова!

Истинска война се нюблюдава при певиците Кичка Бодурова и Тони Димитрова. Двете често си позволяват вербални обиди една към друга, а ситуацията изглежда взима превес. 

Певицата с дрезгав глас многократно е показвала своята ненавист към колежката си Бодурова. В музикантските среди се шушука, че Димитрова завиждала на живота на Кичка и че е успяла да съхрани семейство и кариера, което в днешно време е почти невъзможно. 

 Кичка Бодурова

След поредица от сканддали и уж взаимно нехаресване, една от врагините продължава да се рови и прави мръсно на другата. Става въпрос за Тони Димитров, която следи изкъсо живота на Бодурова.

Преди няколко дни Кичка сподели в личния си профил своето мнение за Слави Трифонов и новината, че ще прави партия. Думите й бързо бяха посрещнали с голяма съпричастност от страна на нейните приятели в социалната мрежа. Съвсем естествено, имаше и не толкова ласкави коментари, но бърза проверка установи, че те идват от фейк профили.

 

Един от негативните коментари е харесан лично от Тони Димитрова, без да е в листата с приятели на изпълнителката на "Сурова нежност". От фенклуба на Бодурова смятат, че злобните коментари от фалшиви профили идват именно от Димитрова или нейни привърженици. 

Шок! Кичка Бодурова жертва на вандализъм (СНИМКИ)

"Странно е защо следи профила на човек, за който  твърди, че е като "отровна гъба"? Явно Тони Димитрова тайно си мечтае да има живота и кариерата на Кичка", пишат в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай