logo

Тони Димитрова бясна на бившия си, нападна го с остри думи

Тони Димитрова бясна на бившия си, нападна го с остри думи

Тони Димитрова е бясна на бившия си приятел Иван Ченов, с когото изживя бурна любов и преди две години се разделиха със скандал. 

Преди няколко седмици китаристът си направи реклама на гърба на певица, изричайки куп лъжи за отношенията им. Той дори намекна, че двамата се виждат отново. 

 „Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да ни попита това така ли е, или не е така. Нито аз ѝ дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“, коментира Ченов в свое интервю.  

Тони Димитрова стана доброволец заради вируса СНИМКА


Оказва се обаче, че в думите му няма грам истина и Тони побърза да ги опровергае, като използва за трибуна личния си профил във "Фейсбук". 

“Колко жалко, че няма пандемия за лъжците и размножителите на лъжи! Няма да се обяснявам, макар че мога да напиша роман с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това:  Мили хора, не вярвайте в тиражираните “истини” за мен в последните дни от вестници и сайтове! Преди време някой се качи на раменете ми и заедно с моя ръст от 155 см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз пак съм си с моя си ръст, а някой иска да е висок, но от лъжите най-много да му порасне носът! Толкова по темата!“, пише бургаската звезда. 

Преди дни Ченов се изхвърли, че двамата са си простили, cлeд ĸaтo две гoдини cи разменяха „любезности“ в онлайн пространството. Тогава се заговори, че Тони е зарязала гаджето си заради cтpacттa мy ĸъм ĸoмapa и пocтoяннитe изнeвepи. Припомняме, че китаристът Иван и Тони се залюбиха след участието му в „Гласът на България“ преди години./show.blitz.bg

 

Коментирай

Шибек

Шибек 11.07.2020 4:33

Бабоебец