Терор: Слави тормози Краси Радков, реже заплатите на дебелаците в екипа

Терор: Слави тормози Краси Радков, реже заплатите на дебелаците в екипа

Слави Трифонов се е заканил да реже от заплатите на хората от екипа си, които са надебелели по време на извънредното положение. „Ще има наказания, ако не се промените”, заявил по време на една от последните служебни планьорки Дългия.

Дори Краси Радков, който успя да свали 20 килограма и се втали толкова много, че се наложи да преправят костюмите му, отново надебелял. Затова Трифонов принудил комика да свали излишните килограми.

Шок! Слави Трифонов загубил над 2 милиона заради...

Видеозапис, заснет в рекламните паузи в едно от последните издания на „Вечерното шоу на Слави Трифонов” по 7/8 ТВ разкри, че шоуменът е поставил условие на Радков да спре да дебелее, пише "Уикенд".  


„Имаш голямо шкембе. Казах ли ти аз на тебе да отслабнеш? Предупредих ли те?”, скастри го Дългия. Радков обаче заяви, че се е подложил на изследвания, които показали, че има лош метаболизъм.

Всеки път, когато Слави звъннел на Краси, актьорът обикновено хапвал бонбони, свински крачета или шкембе чорба. „Спри да ядеш! Седиш си вкъщи и ядеш бонбони. Как няма да напълнееш? Виж си шкембето! Тъпчеш се непрекъснато и пушиш. Забраних ти да пушиш. Няма да ядеш и няма да пушиш”, скара му се не на шега Трифонов.

Бомба! Маги Халваджиян и Слави Трифонов в LIVE предаване! СНИМКА


Краси се оправдавал, че имал голям апетит, тъй като покрай 3-годишния си син Теодор непрекъснато хапвал по нещо вкъщи. „Просто в момента съм в такъв период. И аз като Пикасо съм на периоди”, обяснява пухкавият актьор. Освен глобите за закъснение за работа, Трифонов възнамерявал да въведе санкции и за други нарушения, свързани с външния вид на подчинените му музиканти и актьори./show.blitz.bg

 

Коментирай

222222222222

222222222222 18.05.2020 12:39

Запълване на обемите ви:))))))