logo

След наркоскандала Мегз посече Глория: Исках да съм като теб - любовница на мафиот СНИМКА

След наркоскандала Мегз посече Глория: Исках да съм като теб - любовница на мафиот СНИМКА

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз мина всички граници с последната си снимка в мрежата и най-вече с вулгарните разсъждения под нея. 

Скандалната изцепка на Мегз й донесе жесток хейт в социалните мрежи, а сред потресените се оказа и фолкпевицата Глория. Дизайнерката от Раковски не й остана длъжна и я обиди по жесток начин, изваждайки от миналото срамна история, която Гло се опитва да забрави. 

Фенове скочиха срещу Мегз и я попиляха с грозни обиди

“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”, написа певицата под скандалната снимка на Мегз. А щом си е позволила публично да остави коментар, то значи наистина е потресена от видяното, както и по-голямата част от последователите на дизайнерката. 

“Здравей, Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна, видях как зад този лъскав свят, че всъщност има доста помия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига", отвърна й миньончето. 

Глория далеч не е единствената, която изрази възмущението си от поведението на Мегз и това, на което учи подрастващите. "Виж сега, първо нямам никакво намерение нито да гледам, нито нещо друго, второ- не ме отвращава снимката, а написаното под нея, защото четат и деца! И трето- човек, на който най- смисленото нещо, случило му се в живота е Биг Брадър и една умряла връзка с грозен и стар чичко, няма как да дава пример, учи на нещо или каквото и да е друго", пише гневна жена в мрежата./show.blitz.bg