След гаврата с трибагреника: Отмениха участие на Мила Роберт и...

След гаврата с трибагреника: Отмениха участие на Мила Роберт и...

Отмениха участие на Мила Роберт във Варна след гаврата с трикольора на "София прайд" тази година. Последствията от действията на певицата валят като из ведро!

Щерката на Ваня Щерева бе част от програмата на събора "Аспарухово пее и танцува" в едноименния варненски квартал, но както вече става ясно - тя няма да участва заради скорошната си скандална проява.

Шеф Петров попиля Мила Роберт: Доказателство, че гнило дърво не може да роди хубава ябълка!

"Като разбрах за скандалното й поведение, отказахме нейното участие. В момента сме в процес на търсене на изпълнител на нейното място", каза кметът на района Ивайло Маринов.

Без срам: Мила Роберт върти дупара на пилон в Ню Йорк СНИМКИ

"Аспарухово" е район, в който живеят хора, които обичат и пазят българските традиции и този ежегоден събор "Аспарухово пее и танцува", който съществува вече 57 г., е доказателство за това, че жителите на района тачат българщината”, добави още кметът пред "Телеграф".

Припомняме, че от сцената на "София прайд" преди броени дни Мила Роберт съблече рокля с цветовете на българското знаме и демонстративно я захвърли на земята, като остана по облекло с цветовете на ЛГБТИ движението. Това събуди много остри реакции и хората осъдиха строго нейната изява. Мнозина укориха дъщерята на Ваня Щерева, че е поругала националното знаме. За опетняване на знамето на България законът предвижда затвор до 2 г. или глоба до 3 хил. лв.

От ВМРО обявиха, че са сезирали Софийската градска прокуратура за „публично и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“. Родственикът на писателя Димитър Талев – Димитър Панчев, също подаде сигнал в прокуратурата срещу Мила Роберт. "Това беше гнусна и долна постъпка, дано да има възмездие", казва той.

"Искам извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на "София прайд". Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад, бих я сгънала прилежно", написа пък певицата в Инстаграм, опитвайки се да замаже положението с обяснение, че действията й имали за цел само да накарат обществото да бъде по-толерантно към хората с различна сексуална ориентация./show.blitz.bg