logo

Слави прибра 50 милиона от БТВ, твърдо влиза в политиката

Слави прибра 50 милиона от БТВ, твърдо влиза в политиката

Слави Трифонов е прибрал чрез продуцентската си къща „Седем осми“ около 50 милиона лева от Би Ти Ви за 19-те години, в които се излъчва авторското му шоу, пише „Уикенд”.

За всяко едно издание на „Шоуто на Слави”, Трифонов е получавал по 35 000 лева от Би Ти Ви, твърди източник от медията. Това прави 770 000 лева на месечна база, тъй като предаването има 22 епизода в рамките на календарния месец. За година сумата набъбва до 8,5 милиона лева – смятат се само 11 месеца, тъй като през август рубриката по традиция е в лятна отпуска. Отделно обаче Слави получава още около 1 милион лева от телевизията, тъй като му се заплащат, макар и по доста по-ниска тарифа, обедните повторения на шоуто. 

Или иначе казано, всяка година на фирмата на Трифонов „7/8 продукшън” са превеждани по близо 10 милиона лева от Би Ти Ви! За 19 години на екран сумата набъбва до умопомрачителните 190 милиона лева! Разбира се, това не е чиста печалба – разходите за заплати, наем на офиси и техника са сериозни, така че на шоумена му остават чисто не повече от 25% от сумата. Което обаче пак са много пари – близо 50 милиона лева! 

В последните 3-4 години собствениците на Би Ти Ви от американската компания СМЕ драстично намалиха бюджета на „Шоуто на Слави“. Въпреки това и сега предаването е най-високо остойностеното в родния ефир. 

Междувременно приближени до шоумена разкриха, че той наистина слага край на изявите си по телевизиите. Трифонов е имал предложение от новите собственици на Нова телевизия братя Домусчиеви да започне предаване там, но засега е отхвърлил поканата. 

Музикантите от „Ку-ку бенд“ ще играят ключова роля в бъдещия политически проект на Слави Трифонов. Дългия планира ново лятно турне с бенда си, с което ще промотира партията си. 

Всъщност, самия Трифонов е наложил забрана на хората си да споменават думата „партия“. На книга неговия проект ще бъде основан като гражданско движение, за да не бъдат отвратени хората от появата на поредна партийна централа. 

„Трифонов е съобщил на екипа си още в началото на януари, че това ще е последния сезон на „Шоуто на Слави“. Всичките му доверени хора отдавна са наясно със ситуацията. Неслучайно Краси Радков го майтапи оттогава, че в стола му на водещ и продуцент ще седне Магърдич Халваджиян или Евтим Милошев“, разкриват от обкръжението на шоумена от Учин дол. 

Слави е уведомил музикантите от „Ку-ку бенд“ да имат готовност за извънредни предизборни концерти из цяла България през лятото. При положение, че бъдат насрочени извънредни парламентарни избори, то лятната обиколка на Трифонов из страната може да стартира още през август. 

Засега не е известно дали новата политическа формация на Слави Трифонов планира да участва на местните избори, които трябва да се проведат през есента. Запознати издават, че Дългия все още нямал готовност да издига и подкрепя кандидати за кметове и общинари в страната. Затова щял да играе със свои кандидати само в големите градове. Със сигурност, той ще подкрепи Мая Манолова в София./show.blitz.bg

Коментирай

джуд

джуд 23.05.2019 14:45

крайно време беше

OРАКУЛ

OРАКУЛ 23.05.2019 14:55

АМИ АКО СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ БЕНДА И ВЕЛИКИТЕ РЕЖИСЬОРИ НА БОРСАТА ЛИ ЩЕ ОТИДАТ???

О,Боже !

О,Боже ! 23.05.2019 22:13

Опази ни !

5443

5443 23.05.2019 23:50

Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g

7/8

7/8 24.05.2019 17:12

Партия "ЧАЛГАР" ще промени статуквото на следващите избори. С мощен електорат от селски дебили ще поведат България по пътя към светлото бъдеще.

ДО МОДЕРАТОРА

ДО МОДЕРАТОРА 25.05.2019 10:36

Защо не пускаш статията бе политическа курво. Майка ти те е изпикала вместо в тръните на грешното място.

до модератора

до модератора 25.05.2019 10:41

Не се подигравай с хората като им не пускаш статията бе идиот. Заслужаваш да ти напълнят устата с кучешки изпражнения. Защото точно с това се храниш бе боклук.

validation.max.string до модератора

validation.max.string до модератора 25.05.2019 10:47

С надписа на латинеца да разбирам ли че е валидно още целуването ти на задници и подметките на политици.

Ричарт

Ричарт 25.05.2019 10:53

Моят коментар е: че болни педали и малоумници не трябва да бъдат модератори.

до модератора

до модератора 25.05.2019 10:57

Дано суджуците ти напълнят устата с младежка луканка докато се задавиш.