Скочиха остро на Руслан Мъйнов заради... СНИМКИ

Скочиха остро на Руслан Мъйнов заради... СНИМКИ

Музиканти скочиха на актьора Руслан Мъйнов заради участието му в конкурса "Бургас и морето", а причините са свързани с нарушения в правилника.

Оказва се, че Руслан Мъйнов е допуснат до финала на престижния конкурс на 31 юли под номер 14 с песента "Слънчев рефрен". Музиката е дело на известния бургаски пианист и композитор Георги Милтиядов - Гого, по стихове на покойния доайен на местната поезия Пейо Пантелеев.

100 Кила и Руслан Мъйнов стягат сватби през 2021 г.

"Произведението е било представено пред широката аудитория по време на концерта "Музиката продължава..." на 6 февруари 2020 г., както е поместено и в албума "Целувка в нощта", регистриран на 16 януари същата година. Ако се предположи, че песента е била класирана като част от миналогодишните финалисти, дори тогава е било нарушение на регламента на песенния фестивал нейното допускане", цитира получено писмо "Телеграф".

Шок! Руслан Мъйнов пак удари 120 кила!

Музикантите са изпратили и линк от фейсбук, че "Слънчев рефрен" дори е била споделяна в живо излъчване на официалната страница на Община Бургас, която е организатор и продуцент на конкурса.

Руслан Мъйнов разкри свой голям страх

"Дали е невнимание от страна на подборната комисия, или тенденционен избор, с който се цели лансиране на конкретни автори, няма как да предположим, но се надяваме организационният екип на "Бургас и морето" да предприеме мерки за честното и справедливо участие на всички желаещи да бъдат част от конкурса", се казва още в писмото./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 10.07.2021 8:58

Руслан си има и талант,визия и правото да участва в конкурси!На някой явно не му харесват човешки песни и е решил да се прави на цензор.Ако беше дръпнал едно маане,всички щяха да ръкопляскат в такт с чалгата.А нещо да сте чули песен от олигавената Виткория,която мъти една година една песен?!

Нина Колева

Нина Колева 10.07.2021 15:11

Много хубави песни пее Мъйнов, и много хубаво ги пее! Сърцат човек!