Скандалът ескалира! Мария Илиева скочи срещу злобните коментари на Милица Гладнишка! Попиля я с няколко думи

Скандалът ескалира! Мария Илиева скочи срещу злобните коментари на Милица Гладнишка! Попиля я с няколко думи

Светските среди се разтресоха от мощен скандал между актрисата Милица Гладнишка и поп певицата Мария Илиева. А напрежението между двете ескалира и стигна неприятни висоти. 

След участието на Мария Илиева в "Гласът на България" Милица Гладнишка я нападна с много остри думи. Обиди я по жесток начин, а реакцията на Мария не закъсня и отвърна подобаващо на актрисата, наричайки я злобна. 

Ето какво пише Мария Илиева в своя профил във "Фейсбук" по повод нападките, че по време на участието си в "Гласът на България" е гледала да изпъкне тя, с което е убила шанса на Борис за финал в шоуто: 

"В неделя имах удоволствието да пея заедно с Борис Христов на финала на "Гласът на България". Още при първата ни среща се харесахме и вложихме много труд за подготовката на този дует. Борис е уникален и се справи страхотно, въпреки че да пееш на финал на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато победата е на една ръка разстояние, е много трудна задача за всеки участник.

Тази година „Гласът на България“ беше на особено високо ниво и даде шанс на изключително талантливи хора. Всеки спечели своя ревностна публика, която го подкрепяше. Естествено, финалът се превърна в арена на най-разгорещените и полярни страсти, защото въпреки, че претендентите бяха равностойни, победител може да стане само един от тях. За мен беше чест да подкрепя Борис в тази благородна битка, в която всъщност губещи няма.

Някои от почитателите му обаче останаха разочаровани и това очаквано роди негативни коментари дори срещу мен. Някой винаги трябва да е виновен. Това е нормално, част от играта, свикнали сме. Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.

Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.

 

Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен.

Скоро прочетох една прекрасна история – в малък италиански град кметът забранил хейта в Интернет с декрет. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и посещения на театрални постановки. Колко хубаво!

Нямам друго какво да кажа, освен да отправя едно хубаво пожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, таланта, професионализма и чистите намерения, четете книги, ходете на театър, отглеждайте си добрина. На нашата мъничка територия има толкова прекрасни и талантливи хора", обяснява се Мария. 

Много нейни колеги я поздравиха за смелостта да излезе публично и да отвърне на несправедлив хейтърски коментар от една актриса. Прави впечатление, че сред привържениците на Мария е Ненчо Балабанов, който е много близък приятел с Милица. Тв водещата от "Търси се" Нели Хаджийска също застана зад гърба на Илиева, а с положителни коментари се включиха още Мариана Попова, Светла Караджова, Невена Пейкова, Еми Стамболова и т.н./show.blitz.bg

Коментирай

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 15.12.2021 9:57

дядо много ще се радва и двечките на сандвич......ох котьоооо.

Hali Galli

Hali Galli 15.12.2021 10:06

Проблемът не е, че Мария Илиева пя страхотно и засенчи Иван, а че журито пробута до финал цели четирима посредствени участници. Реално за финал бяха само таксиметровият шафер и Петя, народната певица. Останалите - баластра.

Hali Galli

Hali Galli 15.12.2021 10:06

Журито постояно, може би и нарочно грешеше с цел да се проправи път на Петя. Тя спечели заслужено, но ако на финал бяха ДенДен Гонзалез и Шеки, дали щеше лесно да спечели?

Илиева

Илиева 15.12.2021 12:14

е комплексарка, елементарна, с нереална преценка за себе си, надменна и с нисък морал.

Таня

Таня 15.12.2021 13:03

А Милица е грозна и противна. Все пак когато ги приемат във НАФТИЗ трябва и да са красиви и слаби. Турци и некадърни НЕ СТАВАТ ! Пример - Марта ДЕБЕЛАТА И БЕЗДАРНА.

.....

..... 15.12.2021 16:50

Можеше да не се напъва толкова много след като е толкова успяла.Трябваше участникът просто да бъде подкрепен от нея.Права е Милица Гладнишка в коментара си.Направи ми неприятно впечатление нейното държание.

123

123 15.12.2021 18:56

Подкрепям Гладнишка с нейния коментар за М.Илиева, която не подкрепи Б.Христов реално, а изяви само себе си, като че ли нея ще оценяват. Ами търси си трибуна и публика, къде да пее другаде?! Дано някой се сети за нея!!!! Много жалка и тантуреста, като матрьошка!!!

Илийка

Илийка 15.12.2021 20:28

ПОДКРЕПЯМ Милица. Права е. Мария не даде шанс на Борис да се изяви. Песента беше така избрана че Мария имаше соло повече от Борис.Излизаше така като че ли Борис лансираше Мария.Тя сама трябваше да осъзнае че трябва да пее под сурдинка за да изпъкне Борис.

Кон дьо Френсис

Кон дьо Френсис 16.12.2021 2:51

А, Милица Гладнишка не е ли наясно, че и самата Мадона да беше дошла да помага на когото и да е от участниците, би било абсолютно безпредметно...при участието на Петя Панева и безапелационната и', изява ?! Гласът на това момиче, разтърси България !

Баба Вуна

Баба Вуна 16.12.2021 9:33

На Куц Кон не се помага. Пращаме го у кладницата. Та викате, Мария била виновна, че Борисчо не може да пее!!! По тая логика и Христо Стоичков трябва да е виновен, че Божинкта не вкарва...

Хаха

Хаха 16.12.2021 15:49

Моето мнение е, че действително Илиева се поизсили, но няма идеални хора. Защо има такава злоба между нас. Която и да беше пак Петя щеше да спечели. Всеки зрител си е решил кого ще избере преди началото на предаването. А Петя е разтърсваща

Big Cock

Big Cock 16.12.2021 21:12

Голяма грешка.

Мерт

Мерт 16.12.2021 22:18

На видеото се вижда истината! Още в момента на изпълнението си мислех, че тя проваля момчето. Гладнишка е права! За сравнение Деси Добрева!

Clint eastwood

Clint eastwood 17.12.2021 0:28

Ай стига ни занимавате с туй дебелото. То каде ли не ги лансират. А то просто си е дебела слуз.

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 18.12.2021 8:26

МАРЧЕ ЕДИН ОБИКНОВЕН ПАРЦАЛ СИ

Просто питам за простата Мара

Просто питам за простата Мара 28.12.2021 0:19

Абе онзи депуата Ицо Хазарта не изпя ли за Мара че цицъе инв София , а гъзът е във в Варна

Голямата кариера , но каква ???

Голямата кариера , но каква ??? 28.12.2021 0:23

Понеже се фишка с кариера не беше ли в основата на кариерата основният спонсор на вс медии - Васил Божков ????? А всички знаем , че Божката ей така мен дава , само Мара муне дала нещо си :)))) ????