Скандал! Владо Карамазов и Захари Бахаров станаха смъртни врагове! (СНИМКИ)

Скандал! Владо Карамазов и Захари Бахаров станаха смъртни врагове! (СНИМКИ)

Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров, вече окончателно е в историята, а от доброто приятелство на тримата актьори, остана само спомен.

Няколко години тримата бяха неразделни, пише "Хотарена". Основаха си даже собствена фирма, направиха няколко постановки, с които обикаляха страната.

"Трите мечки", както стана известно триото, жънеха небивал успех  на театралната сцена, независимо че билетите за спектаклите им струваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьори заливаха триото с предложения за нови текстове, а критици им предвиждаха бляскаво бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука. Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други актьори на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро.

В основата на разпадането на "Трите мечки" се оказал тежък конфликт между Карамазов и Бахаров, информира "Галерия". Според хора от театралните среди двамата се скарали за пари.

Владо Карамазов пръсна хонорара от "Дяволското гърло" за...

Захари започнал да гледа на постановките повече като средство за трупане на финикийски знаци, отколкото като на изкуство. Карамазов смятал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като начин за финансова печалба.

Втората причина било поведението на гологлавия актьор. Мнозина негови колеги твърдят, чесамочувствието му значително се вдигнало и той нерядко си позволявал да се държи надменно дори с колегите си Карамазов и Вергов. И последните двама имали такова, с покритие, и категорично не позволявали Захари да се прави на нещо повече от тях.

Шок! Юлиан Вергов остана без коса! (СНИМКА)

В крайна сметка Владо бил смъртно обиден на Бахаров и дори го е премахнал от всичките си профили в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай