Скандал! Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи, обяви я за измамница

Скандал! Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи, обяви я за измамница

Първата дружка на Гала - Джуджи, беше обвинена и то от свой колега режисьор, че е измамница, която го завлякла с пари. Става дума за сина на актьора Сашо Дойнов, който имал професионални отношения с Джуджи .

Станало така, че старият Дойнов се отказал да играе в пиеса, която била продуцирана от Деляна Маринова - Джуджи и в която той вече заемал една от главните роли. Затова в последния момент се наложило Джуджи да помоли сина му Станислав Дойнов да го замести на сцената и да изиграе ролята му, пише kliuki.bg.

Речено и сторено, Станислав, който е режисьор, се съгласил и го направил. Но впоследствие твърди, че не е получил още паричното си възнаграждение за това, а Маринова си прави оглушки.

Деляна излезе възмутена и обясни, че Дойнов баща не се е отказал от ролята заради нея и някакво личностни проблеми помежду им, а заради възрастта си и това, че вече му било трудно да работи. Джуджи настоява, че е изплатила цялата заплата на Сашо Дойнов, както и е платила за работата на сина му в пиесата, която продуцира.

Тя обаче добави, че занапред се отказва от услугите и на двамата Дойнови, не иска повече да имат професионални взаимоотношения и ще си намери друг заместник, който да се включи в пиесата./show.blitz.bg

 

Коментирай

Абе

Абе 24.03.2023 14:53

Ма тая джуджи режисьор ли била бе, ахахахахахаааа.

Станислав дойнов

Станислав дойнов 09.06.2023 18:37

Искам да помоля джуджи дА оредстави документите пописани от кен че ми е олатено.?