logo

Скандал разтърси "Мастър шеф", искат главата на големия победител  СНИМКИ

Скандал разтърси "Мастър шеф", искат главата на големия победител СНИМКИ

Страшен скандал и съмнения за машинации помрачиха финала на едно от най-позитивните тв предавания в родния ефир – „Мастър шеф” по bTV. Зрителите на кулинарното шоу масово се бунтуват срещу избора на журито за победител.

Миналият уикенд стана ясно, че това е Ивайло Спасов от Кърджали. Огромната част от феновете обаче са убедени, че той не заслужава наградата и че истинският победител е 20-годишният Димитър Тончев от Пловдив.

Ето кой е големият победител в "Мастър шеф" СНИМКИ

Любимецът на публиката – Митко, остана трети в състезанието за хоби готвачи, въпреки че още на кастингите направи огромно впечатление с кулинарните си умения и спечели златна престилка от шеф Андре Токев.

Виетнамката от "Мастър шеф" се омъжи СНИМКА

В хода на състезанието той се отличаваше от конкуренцията с техниката, таланта и размаха на кулинарните си идеи. Но на финала се оказа, че двама от участниците, които изглеждаха далеч по-посредствени, са готвили по-добре от него. Това са Виолина Маринова от Русе и Ивайло от Кърджали. Митко отпадна на крачка от финала, приготвяйки съвременен вариант на класическа дроб сарма, при което сложи пастет в було.

Въпреки че Силвена Роу и Андре Токев харесаха ястието му, Петър Михалчев намери булото за сурово и мнението му отряза момчето на крачка от финалното готвене – десерт в 3-степенно меню, което финалистите трябваше да представят.

По този начин най-добрият в десертите състезател не успя да се представи в коронната си дисциплина. А Ивайло се оказа по-добър в сладкишите от Виолина и стана новият Мастър шеф на България. Това обаче никак не се хареса на зрителите.

Още след като стана ясно, че Митко отпада, те заляха с критика официалните страници на шоуто във всички възможни канали. „Писна ми от нагласени истории. Бре, тази Виолина много задобря изведнъж”, „Плюхте си на имената и на професионализма. Толкова е абсурдно, че чак ми иде да ревна от яд. Съжалявам, че гледах този сезон. Съжалявам и че се възхищавах на всеки един от вас. Уважаемо жури, няма такъв резил!”, „Димитър е гений, а вие избрахте Ивайло”, „Как може хора, които допреди 2-3 седмици не могат да направят елементарни неща, изведнъж на финала – уау – блесват с някакви извънземни умения и идеи?”, „Гасете телевизорите. Между лигла и позьор финал не ми се гледа” – това е много малка част от зрителските критики, които се изсипаха върху предаването и неговото жури. Някои от феновете дори коментират, че Ивайло дори не е успял да се зарадва искрено на победата си, защото е наясно, че не я заслужава.

Силвена Роу сипе еротични намеци, но крие мъжа си, защото... СНИМКИ

Те припомнят, че бившият рекламен специалист бе на крачка от отпадане от шоуто. Задържа се в него благодарение на режисьорката Неда Соколовска, която малко преди финалите го спаси от елиминации. Заради тази услуга той обяви, че когато един ден си отвори дюнерджийница, ще кръсти дюнер на нейно име. Именно собствената дюнерджийница е мечтата, с която Ивайло започна участието си в шоуто. Според информации обаче, такава все още не е отворена.

Колкото до Димитър, в момента той развива успешна страница във Фейсбук, където споделя с феновете свои оригинални рецепти. Той разкри, че съжалява, че на финала не е успял да поднесе на журито своя десерт, който бил гвоздеят в кулинарната му програма. Момчето показа снимка на ястието, което по-късно приготвил. Десертът му е бил вдъхновена от традиционните български баница с боза и тахан халва.

Вече снимат новия сезон, пускат го от февруари

За първи път в историята на българския „Мастър шеф” финалът на актуалния сезон се излъчва след като вече са започнали снимките за новия. Силвена Роу от журито на шоуто съобщи преди дни, че с колегите й Петър Михалчев и Андре Токев вече избират участниците за догодина. По информациите новият сезон, който ще бъде седми поред в България, ще тръгне от февруари, пише "Уикенд".

Родна секси риалити звезда роди близнаци СНИМКИ

Обикновено той се излъчва два пъти седмично, а финалите са в края на май. Дали обаче и сега ще е така, за момента никой в bTV не може да каже. Заради пандемията последният, шести сезон, започна в края на февруари с две предавания седмично. През март излъчванията му бяха разредени, през лятото телевизията направи пауза и върна шоуто на екран през есента. Именно затова победителят бе обявен чак сега, въпреки че е бил избран много отдавна./show.blitz.bg

Коментирай

Кнк

Кнк 14.12.2020 20:56

Защото и ти си. Емануелче бледо копие с нисък рейтинг

Иян

Иян 15.12.2020 7:58

Простотиите ви нямат край.Но...нали и вие трябва да ядете хляб.Е,недопечен,кисел,с изкуствени добавки- все пак ви храни.

Allix

Allix 16.12.2020 0:43

Определено Ивайло беше мнооого ,ама много по-назад от уменията,усета и кадърността на Митко, Виолина и на Краси! Той не показа нищо през целия сезон и наистина не му беше мястото в тройката финалисти ,още повече пък победител! Това го видяха всички зрители ,само журито не знам къде беше !

НЕЛИ

НЕЛИ 16.12.2020 15:04

за какво гледате тая парлама няма смисъл просот едни хора си правят пари на гърба на зрителите така наречени дибили