logo

Шок! Едва не убиха дъщерята на Дарина Павлова заради... СНИМКИ

Шок! Едва не убиха дъщерята на Дарина Павлова заради... СНИМКИ

Хилядите последователи на Дарина Павлова в социалната мрежата са буквално потресени от това, което се случва с дъщерята на бизнесдамата.

Красивата Паола Павлова, която е дъщеря на покойния бос на "Мултигруп" Илия Павлов, едва не загуби живота си заради покъртителни системни действия на медицински сестри.

Щерката на Дарина Павлова лъсна гола в мрежата СНИМКА 18+

В профила си във фейсбук младата брюнетка споделя с много болка за преживения ужас и здравословните си проблеми, а това, през което е преминало младото момиче, което страда от рядката болест ендометриоза, ужаси всички.

Още в пубертета се появяват първите симптоми на заболяването, Паола започнала да изпитва странно неразположение, остри спазми в корема и прилошаване. Години наред припадала пред очите на майка си, докато лекарите установят какво й има. 

Дарина Павлова се уреди със зет като мед с набъбнала банкова сметка

"Това е портрет на болката. Белезите ми. Ето какво не виждате: Времето, когато ми слагаха инжекции в очите. Времето, когато ми отстраниха сливиците, защото бяха постоянно инфектирани. Аз съм алергична към почти всичко (включително амоксицилин и пеницилин), така че не мога да се преборя с никоя инфекция.

Когато ги отстраниха, лекарите откриха частици от зъбите ми в сливиците. Времето, в което почти умрях в моето училище интернат от споменатата алергия. Тази история е твърде дълга и заслужава своя собствена публикация един ден. Времето, когато същите тези медицински сестри, които почти ме убиха, ме държаха, докато ритах и ​​крещях от болка, молейки ги да ме заведат на спешна помощ.

Времената, когато премахваха полипи от вътрешността на матката ми, докато бях будна. Винаги казват, че няма да боли. Винаги боли. 12-седмичните инвазивни и сериозно неудобни процедури след операция. Реката на безкрайните сълзи, защото операцията "не даде резултат". Новите болки (след операция), които никога не съм познавала досега.

Шок! Оперираха дъщерята на Дарина Павлова! Страда от... СНИМКИ

В момента, в който тялото ми отхвърли вътрешноматочното устройство и започнах да кървя по целия етаж на китайското посолство. Настроението се променя от всички лекарства (хормонални и обезболяващи). Запекът. Болката в рамото, диафрагмата и гърдите, която идва месечно, като ужасен близнак за мен. Гаденето. Болезненото ходене до тоалетна и пукане (да, почти всеки път). Тревогата, която изпитвам за следващия път, когато болката ще удари, още преди това да е приключило.

Безбройните часове по телефона с лекари и застраховки. Самоубийствените мисли, когато болката стане толкова лоша, че всичко, което искам в този момент, е да умра", пише Паола в мрежата и не прикрива нито детайл от преживения ужас./show.blitz.bg

Коментирай

А защо ли така

А защо ли така 02.07.2020 19:05

Питаш ли баща си колко хора изгори

Доктора

Доктора 03.07.2020 10:01

Лошото е че невинните деца, които не могат да си избират родители ще страдат. Всичко се плаща на този свят и то с огромна лихва...

Зоро

Зоро 03.07.2020 11:00

Сега ти плащаш, моето момиче! Заради баща си! Жалко, но е така...

Mарта

Mарта 03.07.2020 13:16

Горкото момиче. По-добре беден, но здрав.

Sorosopitekus

Sorosopitekus 04.07.2020 0:15

Това са новите технологии за лечение на САЩ най пропадналата държава с най болните хора и коронавируса го доказа.

Реалистка

Реалистка 04.07.2020 19:12

Ех, момиче, да си бяхте живяли и учили в България! Онези мошеници отвъд са много по-големи от нашите и затова са те оставяли да се мъчиш - за да дадеш още, и още, и още пари, щот знаят чие дете си.

желая

желая 07.02.2021 7:16

Много здраве, щастие и късмет!