logo

Шок! Анелия скочи да бие фенове, колежки не могат да я укротят...

Шок! Анелия скочи да бие фенове, колежки не могат да я укротят...

Фолкзвездата Анелия наби ловците на автографи минути след като слезе от сцената на лайфстайл наградите, където взе приза за цялостно творчество.

Момчетата причакваха известните личности пред залата в столичен хотел, където се проведе церемонията, за да си направят снимки с тях. Така помолиха и пайнерката, след като тя излезе със статуетката си.

Тя беше в страхотно настроение от радостната вест и дори се пошегува с тях, като ги попита: „Утре имам рожден ден, какво ще ми подарите“. После ги помоли да се наредят всичките за обща снимка, тъй като бърза и няма да може да позира с всеки поотделно.

Анелия отсвири щерка си, тя се вайка в социалните мрежи СНИМКИ

Това обаче изглежда не им допадна и те започнаха да я наричат с обидни епитети и дори да я псуват. Това моментално развали празничната еуфория, а за да не стане още по-голям скандал, колежките й Бони и Гергана тръгнаха да я успокояват. През това време някой от „ловците“ набързо излязъл и наритал колата на певицата, която я чакаше пред входа на заведението, пише "Телеграф". 

Анелия с откровен коментар за разюзденото поведение на дъщеря си

Щом излезе и видя следите от обувките им около задния номер на возилото, Анелия буквално побесня. Остави наградата си и хукна отново във фоайето на хотела, за да се разправя с тях. След като всичките мълчаха и не отговориха на въпроса й кой го е направил, изпълнителката на „Гъзарка“ хвана шапката на единия и с нея започва да ги шамаросва наред. След като изля набраната отрицателна енергия, тя набързо се раздели с Бони и обяви на висок тон, че с Гергана отиват в полицията, за да пусне жалби срещу тях.

На светското събитие сред наградените бяха още Илиана Раева, Дара, Гери-Никол, Луна, Андреа, Емануела и т.н./show.blitz.bg

Коментирай

subzero

subzero 03.07.2020 10:52

КАКви са тези измислени герои , с които ни занимавате !?!?!

Стинг

Стинг 03.07.2020 14:02

Аз пък да ви разкажа ли една приказка,за една приценса със златните очи,никой не я виждал,но когото видиела в злато го привръщала! И вие ще повярвате на тази история,ако ви я разкажа!

Дончо

Дончо 03.07.2020 14:04

Ха ха ха

Ами толкова и е

Ами толкова и е 03.07.2020 14:25

умствения багаж,а и няма певчески талант

Момо

Момо 03.07.2020 14:53

Всичките ей такива са злобни лайна.Уж много те обичат пък ти правят мизерии.Ей такава младеж расте в България -боклуци !

Аня

Аня 04.07.2020 16:54

Пълни простотии!!

Емо

Емо 05.07.2020 2:48

Ми какво да ни изненада просташки манталитет както на измислените чалга певици и на техните почитатели .Много са ми смешни чалгарките като почнат да се взимат на сериозно да се мислят за звезди и говорят за някакви проекти и какво проектирате ? Някакви пошли речитативи на фона на мангасарщина

Марио

Марио 05.07.2020 3:00

Мога да се хвана на бас че тия на сцената са друсани !