logo

Съседи се канят да изселят Анелия, защото... ВИДЕО

Съседи се канят да изселят Анелия, защото... ВИДЕО

На 1 юли рожденичка е фолкпевицата Анелия. Тази година чалга звездата навършва 38-годишна възраст, а нейната дъщеря Ивон и нейни близки приятелки я изненадаха по особен начин, а съседите на певицата стресирани по пижами изскочиха на улицата да видят какво се случва. 

Вечерта Анелия бе на светско събитие, където се раздадоха поредните лайфстайл награди. Нейната дъщеря бе събрала приятелките на майка си в луксозната им къща, за да я посрещнат в полунощ, когато се прибере. 

Анелия отсвири щерка си, тя се вайка в социалните мрежи СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on

Анелия с откровен коментар за разюзденото поведение на дъщеря си

Целият квартал бе разтресен от мощна заря точно в  полунощ, което не се понрави на съседите на певицата, които се бяха отдали на сладки сънища. "Може ли такова нещо - гърмежи посред нощ. Помислих си, че някой е влязъл в къщата ми и стреля. Сънена не знаех какво да направя", гневи се една от недоволните съседки на пайнерката. 

Певицата честоправи шумни партита в градината си, което вероятно ще й донесе редица проблеми с хората в съседство и като нищо поискат да я изгонят, каквато съдба наскоро сполетя Жени Калакнджиева./show.blitz.bg

Коментирай

Jolo

Jolo 01.07.2020 13:09

Мися може Вече да живееш в къща не е както преди сега мн злоба има в комшията щото тя е преусперирала а те не и мн завист и злоба то винаги е имало но сега вече се показва на лице както се казва беше едно време да поканиш комшията да дойде да се весели с теб и по страшно ще става

Ааааааа

Ааааааа 01.07.2020 22:25

Приятелю, разбираш ли въобще какво се опитваш да кажеш

Александра

Александра 02.07.2020 6:42

Има правила и закони, които са за всички. След 23 часа, през лятото, не трябва да се вдига шум.