logo

Щерката на  Николина Чакърдъкова наруши закона и се оказа зад решетките

Щерката на Николина Чакърдъкова наруши закона и се оказа зад решетките

Мария, дъщерята на голямата певица Николина Чакърдъкова, е била опандизена. Младата девойка нарушила закона и се наложило да й сложат белезници. 

Красивата щерка най-силно се притеснила от реакцията на властната си майка. Затова решила да скрие от нея и тя не разбрала за случилото се. Зад решетките излиза благодарение на баща си. 

Шаш! Николина Чакардъкова брои 1 милион за рейс със спалня СНИМКА

Случката се разиграва преди доста години, когато Мария Чакърдъкова е непълнолетна. Отива на детска дискотека, но не спазва вечерния час, който по онова време бил стриктен и униформените следили за спазването му. Мария се замотала и я хванали да се шляе по улиците. 

В резултат се оказала зад решетките. Органите на реда искали телефонен номер на майка й, но тя категорично отказала да й се обади. На помощ пристигнал нейният баща, който категорично й забранил да споделя пред Николина за случилото, защото "щяла да ги убие и двамата". 

Голям удар за Николина Чакърдъкова!

Николина е доста строг родител, но е успяла да възпита децата си на честност и трудолюбие. От малка пратила Мария да работи като сервитьорка в ресторанта на своя близка. Тя пък там започнала да се опитва да пее, макар забраните на майка си. 

Към днешна дата Николина е приела съдбата на своята дъщеря и дори записа песни с нея. Наскоро заяви, че предава щафетата на нея и на предстоящия концерт през април именно Мария ще бъде главно действащо лице, а тя ще се изяви като гост-изпълнител./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Балтаджиев

Балтаджиев 04.03.2020 10:27

А това че целия град плюс всички села с помаци са я минали дали майка и знае

Пешо

Пешо 04.03.2020 11:10

И синчето на Николина го хванаха в Гърция с фалшиви пари . Тогава Гоце помогна и всичко се потули !!! Та, за възпитанието ставаше въпрос !!!

koko

koko 04.03.2020 16:25

Тя и Куна беше същата

Спасова

Спасова 04.03.2020 17:15

Последно Николина или Николета, че нещо май се объркахте. Поне си четете статиите преди да ги публикувате!

Румена

Румена 04.03.2020 21:40

Защо не изкарате информация и от бебешките и години, не ви ли е срам ?БЕЗДАРНИЦИ ЗЛОБНИ...

Николита

Николита 05.03.2020 2:28

Николета или Николина ? СМЕШНИЦИ.......

Истина

Истина 05.03.2020 22:07

Тая ще пеели като майка си на плей ек.

bih i go

bih i go 05.03.2020 23:47

botnal :) ^^ i na dvete zaedno