Саня Армутлиева не е на себе си след жесток удар под кръста от страна на Павел и Венци Венц

https://show.blitz.bg/skandal/sanya-armutlieva-ne-e-na-sebe-si-sled-zestok-udar-pod-krsta-ot-strana-na-pavel-i-venci-venc Show.blitz.bg
Саня Армутлиева не е на себе си след жесток удар под кръста от страна на Павел и Венци Венц

Саня Армутлиева не е на себе си от поредно предателство на нейни подчинени изпълнители. Къдравата продуцентка се оказа неспособна да задържи звезди при себе си. Доказва го фактът, че я напуснаха и най-приближените й. 

Напусналите я тихомълком звезди й помагаха адски много в продуцирането, мисленето да музика и текстове на всички артисти от лейбъла. Дуетът бе сочен и за "златната кокошка" на Саня, но и те решиха да й забият нож в гърба. 

От компанията й "Вирджиния Рекърдс" са си тръгнали рапърите Павел и Венци Венц, но все още новината не е обявена официално. Двете страни са отчели, че имат разногласия за бъдещето на дуета и предпочели да не продължат съвместната си работа, пише "Хотнюз". 

Всичко това се случило след изтичането на 5-годишния им договор с компанията на Армутлиева. Павел и Венци издадоха два албума със Саня - "SeTaaBrat" и "Upgrade", както и много видеоклипове.

Към момента артистите все още фигурират в каталога на "Вирджиния рекърдс" редом до тези на Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Алма и Йоана, но в действителност са напуснали лейбъла още през лятото миналата година, издават запознати. Припомняме ви, че поетапно от продуцентското крило се оттеглиха Кристиян Костов, Жана Бергендорф, Невена Цонева и други от изпълнителите, нашумели от "Х Фактор"./show.blitz.bg
 

Горещи

Коментирай
2 Коментара
Анонимен
преди 2 години

И тая сигурно не дава вече пари и затова напускат.

Откажи
дьевяь
преди 2 години

Педалиния Рекърдс.

Откажи