Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов

Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов

Певецът Кристиан Костов е бил на косъм от смъртта преди няколко седмици заради женствена си визия, когато разярени хомофоби го подгонили в късните вечерни часове от денонощието в центъра на Москва, за да го колят, пише „Галерия“.

Това не е първият случай, в който българинът участвал на Евровизия през 2017 година, става жертва на подобни изстъпления.  Кристиан от години живее в Русия, където местните мужици не приемат с охота хората с различна сексуална ориентация. "Бяха няколко души и направо ме накараха да изтръпна", разказа за последния случай кестенявия женчо, който наистина трудно се различава от момичетата на своята възраст.


Кристиян признава че има и други случаи когато са го обиждали заплашвали или е бил жертва на опасни нападения. Но такова чудо като последното не му се е случвало никога.  Той изпаднал в паника и първоначално изобщо не знаел какво да прави. В един момент започнал да се моли на младежите да го оставят на мира, само че говорил на руски, а на английски. Това по някаква причина притеснило нападателите и те бързо изчезнали.

Единственото, което Костов успял да чуе, е, че помежду си казали „Не е от нашите“. И до ден-днешен певецът не може да разбере с какво точно го е спасил фактът, че говори на езика на Шекспир. Инцидентът  обаче му повлиял най-зле от всички досега, и той вече не смее да излиза от дома си, защото се страхува за живота си./show.blitz.bg

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 29.09.2021 15:17

Едни турски манафи го търсят, с кожени ножки да го колат, също.

Засега има само подозрения

Засега има само подозрения 29.09.2021 20:45

И Боко се прави на голям мъж и пехливанин, ама като го поканиха да се пребори за президентството изведнъж показа моминска свенливост

Енлил

Енлил 29.09.2021 20:58

Боко, Каскета и Дебелия са пътници.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 30.09.2021 10:25

Дето го търсили, го хванали и го на-колили цяла нощ ... сега ги търси да го колат пак.

Alex

Alex 05.10.2021 19:02

Такъв,като тебе,трябва да бъде затворен в кочина!Да има само един отвор за да поема някаква помия.И нека тогава да се прави на велик Лигльо!Говорел на езика на Шекспир.Такива Господ ги е анатемосал мнооого отдавна!