logo

Потрес! Убиецът на Милен Цветков тормозел съседите си с... кокошки! СНИМКИ

Потрес! Убиецът на Милен Цветков тормозел съседите си с... кокошки! СНИМКИ

Фактите за житие-битието на убиеца на журналиста Милен Цветков - Кристиан Николов се разкриват един по един в хода на времето и не малка част от тях са с откровено скандален характер. 

Наскоро стана ясно, че в двора на луксозната къща, в която живее Кристиан, се отглеждат кокошки и петли, а скандалния факт огласиха негови потресени съседи от столичната улица "Любен Каравелов". 

Последната любов на Милен Цветков взриви мрежата с тези думи за него СНИМКА

"Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукурига, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца", разказа жител на съседната кооперация, който не може да повярва на това, което се случва в центъра на София, пише "Галерия".

Вижте коя голяма звезда даде пари за децата на Милен Цветков

Последното, което се очаква да бъде видяно в тузарския имот, купен от майката на Николов - Десислава Пешева, е кокошарник. Самата тя е съдружник на Миньо Стайков във Винпром "Карнобат", освен това участва и в още много фирми. Бизнес империята й се оценява на десетки милиони.

Съседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април, когато Кристиан заби с висока скорост джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Правят сериал, посветен на Милен Цветков

Обитатели от съседните кооперации пък, издават, че в къщата често се вдигали шумни купони, а когато музиката най-накрая утихвала, шумът продължавал с кудкудякане на кокошки. "То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка – Все едно имам курник в хола". След оплаквания и на други съседи, и най-вече след трагедията с Милен Цветков, курникът е разрушен, и кварталът се събужда в тишина./show.blitz.bg