logo

Потрес! Силвия Кацарова сама си урежда пенсията!

Потрес! Силвия Кацарова сама си урежда пенсията!

Силвия Кацарова е поредната родна звезда от шоубизнеса, която в момента е в епицентъра на документални бумащини и административна бъркотия покрай пенсията си.

От няма и месец голямата българска певица вече е в отбора на пенсионерите, но се оказва, че за пенсията, която е очаквала да получава оттук нататък, документите съвсем не са изрядни и подадени в срок, пише "Флагман".

Силвия Кацарова едва не се потрошила при нелеп инцидент!

Причина за недоразуменията е немърливост от страна на бившия й счетоводител, който е трябвало да внесе в НОИ всичко необходимо, а така и не го направил.

„Чак сега, на 65 години като станах, разбрах, че човек не бива да се доверява на никого", споделила с болка Кацарова пред свои приятелки.

Оставиха бесни и гладни Силвия Кацарова и Цветана Манева!

Певицата взима инвалидна пенсия и по болест, но когато опитала да се пенсионира официално, разбрала с изумление, че счетоводителят й не си е свършил работата. Според тиражирани информации нейната пенсия е в размер на 110 лв. за 65% инвалидност - заради операциите на ставите, които е имала.

„От 15 години съм с 65% инвалидност. Тези дни дори си взех инвалидния талон за паркиране”, обяснява още изпълнителката.

В момента дясната й става, която е оперирана два пъти, е наред, но певицата се стяга психически и за смяна на лявата, макар поне засега да стиска зъби и да търпи болките. Певицата има и операция на носа заради проблем с носните прегради./show.blitz.bg

Коментирай

pari

pari 10.05.2019 17:56

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g