logo

Оставиха бесни и гладни Силвия Кацарова и Цветана Манева!

Оставиха бесни и гладни Силвия Кацарова и Цветана Манева!

В един от скорошните епизоди от култовото кулинарно предаване „Hell’Kitchen” специални гости в ресторанта на шеф Виктор Ангелов бяха певиците Силвия Кацарова, Теди Кацарова и Гери-Никол, както и актрисата Цветана Манева. И докато един от готвачите се прехласваше открито по Гери-Никол, останалите направиха всичко по силите си, за да развалят и малкото направено в кухнята.

Така, след като почакаха солидна доза време, Цветана Манева и Силвия Кацарова решиха да си тръгнат… гладни. През цялото време, докато в кухнята на „Hell’Kitchen” вреше и кипеше от десетките грешки на готвачите, двете дами не само, че не предпочетоха да се изнижат елегантно от мястото на събитието, но и не скрива гнева си от пълното фиаско на готвачите. За ужас на шеф Ангелов, за когото перфектното отношение към работата е основополагащо за успеха от нея.

„Направихте ме за срам! Допускате моите специални гости да си тръгнат гладни от ресторанта!!!”, побесня шеф Ангелов, а готвачите и от двата отбора – мъже и жени – наведоха виновно глави.

В крайна сметка кулинарните редици в шоуто напусна Петя.

шеф Ангелов взе решение Петя да напусне състезанието завинаги.

Николай Тихомиров, който нахлузи престилката на номинираните във вторник, заслужи оставането си в Hell's Kitchen за сметка на Петя.

Вечерта беше пълна издънка и за 29-годишната Веселина Чилева от Разлог - капитанката на червения отбор, чийто провал като шеф остави гладни гранд дамите Силвия Кацарова и Цветана Манева и те напуснаха гневни заведението./show.blitz.bg

Коментирай

ОХО

ОХО 09.03.2019 10:13

Пропуснаха авантата,ядзък.Мамчева е свикнала от едно време само на аванта и сега я заболя ,че остана гладна,но затова те взимат пари,какво се правят на ударени.

СДм

СДм 10.03.2019 16:39

Срещу бяс помага навременна ваксина , евентуално .. Да се знае де...

Петя

Петя 11.03.2019 1:06

Не са за жалене , пари си имат да се нахранят. Хората нямат пари да си хранят децата .

НИЕ КАК КАТО ГЛЕДАМЕ ТИЯ ДВЕТЕ ОСТАВАМЕ ГЛАДНИ ?

НИЕ КАК КАТО ГЛЕДАМЕ ТИЯ ДВЕТЕ ОСТАВАМЕ ГЛАДНИ ? 11.03.2019 9:11

.

мив

мив 11.03.2019 10:19

каква мъка! Двете грозни старотии останали "гладни". А авантаджийката манева се е изяла от яд, че не се е наплюскала без пари.

БОЙКО Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ АРТИСТ !

БОЙКО Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ АРТИСТ ! 11.03.2019 10:39

.

Възмутена

Възмутена 11.03.2019 11:01

Никога не е късно някой да стане за резил. Имам предвид двете родни "звезди".