Потрес! Псуват потомката на Левски, докато спасява човек!

Потрес! Псуват потомката на Левски, докато спасява човек!

Христина Богданова, която е потомка на Васил Левски, преживя много драматична ситуация, за която вероятно ще си спомня цял живот. Докато минавала с колата си край Моста на влюбените в столицата, тя видяла с ужас как от там пада човек. Начинът, по който се развива ситуацията след това обаче, искрено ще ви шокира и възмути!

Щом вижда с ужас падането, Христина веднага отбива с автомобила си в лява лента и изтичала да помогне на човека. Но това, на което става свидетел след това, предизвиква истински шок в душата й.

„Докато чаках на кръстовището на бул. „България” и бул. „Черни връх” (основно кръстовище с постоянен трафик), видях как от Моста на влюбените падна човек. Преместих колата в крайна лява лента, пуснах аварийни и слязох да помогна. Човекът беше в съзнание, в жестоки болки и в безпомощно състояние. Опитах да го успокоя, да се погрижа за него, най-вече да не се чувства сам и в безнадеждност. Извиках „Бърза помощ” и, в интерес на истината, и линейката, и полицията дойдоха много бързо...”, споделя с приятелите си в социалната мрежа Богданова. И продължава потресаващия си разказ:

„Инциденти се случват, всеки може да изпадне в безпомощно състояние по една или друга причина. Това, което ме потресе е, че никой не спря. Никой не дойде да види дали може да направи нещо. Бибиткаха ми истерично, че колата ми пречи на движението. Дори един си отвори прозореца, за да ме напсува, че съм го забавила, докато се бях навела над друго човешко същество в очевидно безпомощно състояние!!! Не знам в какво се превръщаме, но това е страшно...”.

Потомката на Апостола: Играем си с живота на 7 млн. българи!

Под поста на Христина Богданова, която е праправнучка на Яна – най-голямата сестра на Васил Левски, очаквано заваляха десетки коментари в израз на безкрайно човешката й постъпка и в същото време, осъждайки всички останали „статисти” в драматичната ситуация./show.blitz.bg

Коментирай

anapirin

anapirin 31.03.2019 10:20

Респект към такива като вас, г-жо Богданова.