logo

Пълен резил! Отмениха концерти на Криско заради липса на интерес! (СНИМКИ)

Пълен резил! Отмениха концерти на Криско заради липса на интерес! (СНИМКИ)

В момента Криско изживява може би най-големия резил в кариерата си, след като се наложи да отменят няколко негови концерта заради... липса на публика.

Колкото и невероятно да ви звучи Кристиан Талев, както е истинското име на изпълнителя, уж е една от най-актуалните съвременни звезди на родната музикална сцена, пък в същото време не може да събере повече от 300 души на участие.

Мишо Шамара скочи остро срещу 100 Кила и Криско!

Поредно потвърждение за тези думи е участието на Криско онзи ден в Летния театър на Варна, където изпълнителят бра страхотен срам, след като не може да събере повече от 300 души.

Оказа се, че заради него цялата гилдия се подиграва и на диригента Левон Манукян, който е музикален продуцент на концерта. Защото разправял навсякъде, че това ще бъде най-успешния проект, нещо невиждано и не правено до момента.

Запознати твърдят, че на всичкото отгоре Манукян бил и с много високо самочувствие, което допълнително нажежило ироничните коментари по негов адрес. В социалните мрежи ври и кипи по негов адрес, а подигравките са от солени по-солени.

"Този човек съсипва музикалния бизнес в България! Проектите му са на изключително ниско ниво и бутани на гърба на различни филхармонии, само и само за да получава дотации от държавата! Към тях няма никакъв интерес!", се казва само в един от тежките коментари по негов адрес.

Бащата на Криско пише химн за Търново!

На тотален подбив е и самият Криско, който е хем е много успешен музикален продуцент, хем се води за оборотен изпълнител, хем гостува в различни хитови формати, в някои от които дори журира, а всъщност реалността се оказва доста по-различна..!

Изглежда, че соченият за една от най-големите звезди на българската хип-хоп музика в момента няма почти никакви почитатели или поне не такива, които да посещават редовно концертите му.

Отменени са концертите на Криско в Бургас, в Пловдив и в Добрич, а организаторите от разградската филхармония трескаво се опитват да заместят резервираните дати с представления, само и само да спасят положението и да не плащат капарото, което вече са превели преди месеци за залите. 

Директорът на разградската филхармония Тодор Мадолев е изключително притеснен от така развилата се ситуация около отменените концерти на Криско, освен това е силно възмутен и от фалшивото пеене на хип-хоп звездата, добавят още близки до него.

И докато Криско бере срам от град в град, негови колеги от уж по-старата генерация, не само че пълнят залите с билети, но и редовно биват викани по 2-3 пъти на бис.

Съвсем скоро своя спектакъл на световно ниво и с изцяло живо пеене поднесоха дует "Ритон" пред препълнена зала 1 на НДК.

Летните театри в големите български градове редовно пълнят с турнетата "Вечните песни на България" и "Златните български хитове на всички времена", организирани от "БГ Мюзик Къмпани", в които участват имена като това на Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Петя Буюклиева, "Сигнал", Христо Кидиков, "Трамвай № 5" и много други./show.blitz.bg

 

Коментирай

нети

нети 04.06.2019 18:42

ТОВА ГАДНО СЕЛЯНЧЕ ДА СИ ЗАМИНАВА НА СЕЛО И ТАМ ДА СЕ ПРАВИ НА "ПЕВЕЦ"!!! ЛАЙНО !!!!!!

Пръмчо

Пръмчо 04.06.2019 18:52

Манукян - боклук!

очевидец

очевидец 04.06.2019 19:02

Много на сериозно се взе това момченце! Време е да се прибира към Габрово и да започне нещо да работи...! Всеки трябва да разбере, че всичко е до време. Днес си Криско утре си най-обикновен Кристиян Тилев.

Ники

Ники 04.06.2019 20:49

Когато "песните" от този стил /българския хип-хоп/ не можеш да ги различиш една от друга, бързо омръзват ако изобщо са предизвикали някакво внимание, мимолетно. Иначе Криско е музикално момче, ама кой му внушава, че може с това да прави кариера, не знам.

Asesino

Asesino 04.06.2019 23:10

А Ичето Крачунов никога не изпитва анален срам или страх, когато получава особено внимание в задното находище от другаря премиер.

xxl

xxl 04.06.2019 23:32

Чалга,хип-хоп и други тъпотии постепенно ще изчезнат от България и това е свързано с нейното развитие и поумняване на нацията.

Баки

Баки 05.06.2019 16:42

Ееее , тоя народ взе да поумнява бе ....??? Тоя смешен отрепко - чалгар така ни го натрапиха , че хората почнаха да свикват с простотииките му . Съсипаха музиката и младите поколения с тая чалго - порнография ! Айде ...боклуците на бунището ......:))

съвет

съвет 05.06.2019 18:44

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g