logo

Павел и Венци Венц окрадоха руски певец  (ВИДЕО)

Павел и Венци Венц окрадоха руски певец (ВИДЕО)

Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип към песента "Само да поискаш". Кадрите са заснети в екзотичен Дубай и видеото бързо събра погледите с оригинална идея и пресъздаване. 

Както се очакваше обаче, идеята е крадена едно към едно от руската звезда Егор Крид и неговата "Потрачу". Кадрите са съвсем идентични. А най-вероятно, ако тази информация стигне до руския им колега, той ще предяви авторски претенции и на нашите момчета ще им излезе доста солено този експеримент. 

Павел & Венци Венц: Подлагаме се на сериозни изпитания! Вдигаме левела!

С тази песен Павел и Венци Венц категорично опровергаха слуховете, че се разделят. Нещо повече, похвалиха се, че  работят усилено върху втория си албум. "Ние продължаваме да вървим заедно напред и да правим музика, която ни харесва", споделиха наскоро в свое интервю. 

 Егор Крид 

Нашите звезди явно са върли почитатели на голямата руска сензация Егор Крид. Те са заимствали идеята на целия видеоклип и  са я превъплътили в своя проект. Егор пробива през 2011 г., когато в интернет излиза неговият първи видеоклип Любовь в сети“ (Любов в мрежата), който той заснема самостоятелно. През 2012 г. побеждава в конкурса „Звезда Вконтакте – Пятый канал“ (Звезда на Вконтакте) в номинацията за „Най-добър хип-хоп проект“.

Видеоклипът "Патрачу" е създаден от него през 2017 г., а Павел и Венци Венц я крадат и я създават през тази година./show.blitz.bg

 

Коментирай