Пак панаири: Андреа нападна Меди и шефката му, сипе люти обиди

Пак панаири: Андреа нападна Меди и шефката му, сипе люти обиди

Във фолкгилдията не може да е скучно, поне ако говорим за интриги, подливане на вода и размяна на обиди. Този път в главните роли са Андреа и Меди, а това, което направи блондинката, е повече от скандално.

Изпълнителката открито нападна колегата си и шефката на музикалната му компания Сашка Стоянова. В Tik Tok скоростно бе разпространено видео, в което блондинката сипе обиди, а първи в полезрението й се оказа именно хитовият изпълнител от Сандански и партньорката му.

Захапаха се здраво: Азис и Меди си го премериха пред всички СНИМКИ

"Сашка е крива по рождение. Била е шивачка. Носи й се славата. Хората са ми разказвали кофти неща за нея, но аз пък съм единствената, която говори. Бих ѝ казала много неща, но тя се покрива. Подслушвала е разговорите ми на сръбски, неприятно е", изригна русокосата фурия. Тя и Стоянова се виждат на обща среща със сръбска знаменитост, а по думите на Андреа - тя е била на работа, а Сашка изпълнявала ролята на нейна лична сервитьорка.

Андреа скочи свирепо на сръбска звезда: Обижда българските изпълнители, пък пее с Азис и краде... ВИДЕО

Преди дни пък бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев разкри, че към днешна дата няма зависимост към алкохола. Разбира се, преодоляла я с помощта на специалист и точното лечение. За съжаление не се чувства добре, но причина за това е генетично заболяване, пише "Галерия".

"Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем тази вечер заедно", написа тя, отменяйки част от участията си./show.blitz.bg

Коментирай

.....

..... 07.09.2023 13:54

Истината е че някой трябва да ти оре нивата,а няма кой! Трябва ти дълбока оран...

N0 Name

N0 Name 08.09.2023 17:47

Андрея е моята мацка охх бейбиии. Андрея скъпа моя на мен се е метнала Обичам те скъпа моя ♥♥♥♥