Захапаха се здраво: Азис и Меди си го премериха пред всички СНИМКИ

Захапаха се здраво: Азис и Меди си го премериха пред всички СНИМКИ

Краля на поп фолка Азис и чалга фурията Меди влезнаха в директен спор кой е по-по-най, като за целта си спретнаха истински словесен дуел. Двамата отговориха на въпроси на последователите си в Инстаграм, както е модерно напоследък.

На въпрос какво е чувството да си най-известният в България, Меди отговаря да питат Азис, а той от своя страна също прехвърля отговора към Меди с думите: "не си ти, когато си скромен".

Азис изпепели фенките: Остана по достойнство СНИМКА 18+

Така между двамата се заформи бурен обществен чат, в който не пропуснаха и да се захапят здраво. Меди дори му заяви да си готви манджите и да не се обажда много. "Носи си брокатните дрехи и не се занимавай с мен", изстреля Азис. "Не спирай да завиждаш", веднага му отвръща Меди. 

Запитани дали биха направили нов дует заедно и двамата отговарят категорично: "Не", "Абсурд". 

Меди прибира по 120 бона месечно, но веднага ги харчи за...

В Инстаграм отново напомниха на Костинбродския спавей за Антонио, но той продължава в духа "не го познавам, не знам за кого говорите", пише "Телеграф".

Новата чалга фурия Меди пък разкри, че не е сам - "всички от зодия близнаци знаят какво имам предвид". Освен това стана ясно, че Меди не си пада само по млади момичета, а харесва и по зрели жени./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 24.07.2023 11:09

Па те тиа треба си премерат на кой му е по разработен сфинктера.

Истина

Истина 24.07.2023 12:43

Гнусни индивиди!

Турчина

Турчина 24.07.2023 13:30

Батко меди има на сочният и корав кур много ми харесва мога по цяла нощ да му го лапам и хубаво ебе Та пичове имам рязън твърд 17см кур които има желание да пише лапам найстина много добре само за сериозни пичове