Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд

Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! Да замълчи, за да не стигаме до съд

„Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома. Пък каквито и причини да има!!!“. Така доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра, коментира за първи път публично раздора в семейството.

Тя написа дълго писмо в социалните мрежи, което малката й сестра Сузанита разпространи по своите канали.

„Дълго време си мълчах, не коментирах, докато отношенията на семейството ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най-възможно безизвестно семейство, все пак не можем да избягаме от семейството си. Дойде ми в повече. Най-вече фактът, че от болка никой не си замълча.

И знам какво е болката да те подтиква да говориш с надеждата някой да те разбере и да ти влезе в положение. И все пак не е правилно. Това са лични отношения. Всеки прави грешки. Факт. Всеки взима грешни решения в живота. Гнусно е да го коментирам, но вече не може и да се мълчи. Майка ми има грешки, така е. Но една грешка, която не е допускала, е да предаде човека до себе си. Грешките на Сузи така или иначе са публично достояние. Не го е отричала. Заставала е зад тях. Поне застава зад грешките си, въпреки че не го е видяла като пример. Борила се е. В момента е прекрасна майка. Тя просто е жертва на едно безцеремонно отглеждане на дете“, пише Александра.

Тя е категорична, че е на страната на майка си Шенай. „Хората, които ще я плюят, днес забравят, че добра или лоша, тя беше постоянно с него. Но абсолютно никой не може да коментира какво е ставало зад затворени врати. Не мога да си кривя душата. В много отношения и на него не му беше лесно. И мен ме боли. Наричах го татко 20 г. и ми липсва, жалко, но липсва ми.

Наложи се да прекратим контакт поради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях. На тяхното произведение провокирано. Той не споменава едни много тежки грехове, които той допусна. Или както той се изказа веднъж, това не са грехове, това са си човешки нужди. Оставям това тук. От малкото останало респект в мен. Нямам една минимална грешка към този човек и затова си позволих да коментирам“, казва още каката на Сузанита. Самата певица допълни изповедта й: „И аз ще говоря, много ще говоря и ще запуша устите на много хора!“.

Тези думи са достигнали и до Орхан Мурад, който пожела да ги коментира пред „Телеграф“: „Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Бащата на бебето на Александра я изкара на квартира, когато то се роди, и смятам, че така е редно, младите да си живеят отделно.

Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ИВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им.

Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От миналата година сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали“.

Орхан Мурад разкри пред „Телеграф“, че от 2013 г. си води дневник, в който е записал по дата и час всяко прегрешение на роднините си. „Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота.

Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ми ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд“, добави още Краля на баладите във фолка./show.blitz.bg

Коментирай

М§М

М§М 13.12.2022 15:48

Богатите също плачат!!!

Анонимен

Анонимен 13.12.2022 16:00

Тя тази малка жалка наркоманка вместо да е благодарна на баща си,че и спасил живота тя го плюе.Жалка измет.

Ерш

Ерш 13.12.2022 16:22

Мале колко препускаха по дупките на това дрогирано недоразумение още като малолетна, бедна ви е фантазията. Жалко за бащата.

АНОНИМНА

АНОНИМНА 13.12.2022 16:30

БЕЗ ДУМИ!ОРХАН НИ НАЙ -МАЛКО ИМА ВИНА! ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕ ПРЕЛИВА РАНО ИЛИ КЪСНО

Рос

Рос 13.12.2022 16:38

Ами бащата ,намери много бързо друга жена и на всичкото отгоре чака бебе!!!Току виж се вкарал в нов филм!!! То лошо няма,Сузанита е родила своето дете на 19г.,а баща и на колко години е?На дърт гъз зелен бъз!!!!

Рос

Рос 13.12.2022 16:38

Ами бащата ,намери много бързо друга жена и на всичкото отгоре чака бебе!!!Току виж се вкарал в нов филм!!! То лошо няма,Сузанита е родила своето дете на 19г.,а баща и на колко години е?На дърт гъз зелен бъз!!!!

Ашли

Ашли 13.12.2022 20:09

Защо пък да не си намери н ова жена Орхан! Все пак животът продължава не само за Сузанита!

ахмак доган

ахмак доган 13.12.2022 20:23

на малката сузи,много рано и отпушиха дупките,а на дъртата шенай-още не могат да ги запушат качествено и има теч......

Алооо, Блица!

Алооо, Блица! 14.12.2022 0:30

Алооо, Близ, светът се тресе отвсякъде, ври и кипи направо. Инфлация, скъпотия, войни и какво ли още не, вие ни занимавате с на Мюмюн кадъните и кадънчетата! Боли ме патката за тия кавали! Да ви имам акъла!

Я пак,

Я пак, 14.12.2022 9:34

Двамата били собственици, но по нотариален акт се водело на негово име...

mitkova_n@abv.bg

[email protected] 14.12.2022 9:47

То глупост,то чудо защо все за тия хора се пише оставете ги кой как му стига акъла тъй и да живее а тая дъщеря че е неблагодарна,така е и на каква се направила на човек не мяза.

недей да алосваш

недей да алосваш 14.12.2022 18:10

Никой не те занимава, тук си и четеш тъй като си кликнал на заглавието на линка, което ясно описва за каква се разказва в статията.

Жанет

Жанет 14.12.2022 18:36

Тази малка Сузанита ,вместо да изучи се е занимавала с дрога и с други глупости.Всеки родител иска детето му да има завършено образование .Не намирайте винта винаги в родителите си.

Петко Пройнов

Петко Пройнов 14.12.2022 20:13

Абе боклуци нещастни,що ни занимавате с мръсното си бельо.На кой му дреме за вас!

ай сиктер

ай сиктер 15.12.2022 14:57

Стига сте натрапвали този цигански сериал.Никой не го интересуват тези същества пропаднали.

ponka78

ponka78 15.12.2022 17:09

Абе вие нормални ли сте защо занимавате хората със вашите циганий турски сериали ай сиктир

Рокси

Рокси 15.12.2022 17:28

Само едно не разбрах, защо трябва да ни занимавате с техните семейни драми?! Да си пишат там във вестник "Лична драма" (ако съществува) кой на кого какво казал и за не занимават цяла България с техните си глупости! То това стана по-зле от турски сериал.

АХМАК ДОГАН

АХМАК ДОГАН 16.12.2022 1:32

Шенай още може да го поема, ще има - ох умирам......

Една жена

Една жена 16.12.2022 7:16

Много грозна постъпка на Сузанита, как може така да се държи с баща си , неблагодарница. И какво толко е направил човека, бил изневери на майка и , това са техни лични отношения. Май и е спрял финансите и сега се прави на велика.

Спаска

Спаска 16.12.2022 12:23

Може да е всичко но като турските филми поучителни не можем да направим техните филми песни са хубави а нащи са нямам думи навсякъде разголени и повечето българи гледат турски сериали така че необиждайте

Gery

Gery 16.12.2022 15:03

Vseki I'ma pravo na greshki I na jivota, kakuvto pojelae. I da ne Bude tormozen. Orhan - gospod mu dal talant, vzel mu drugo. Da kritikuvash vinagi e lesno. No da ne zabravqme che vinagi I'ma poveche ot Edna gledna tochka. Veseli praznici hora.

пророк

пророк 17.12.2022 18:24

Да, тя е щяла да си бие свръх доза кокаин във ваната, без да знае.

браво Орхане

браво Орхане 18.05.2023 17:10

урод, евала, именно защото човека има съвест я изхвърли :)