Нови злоупотреби с името на Денис Теофиков вбесиха семейството му! СНИМКА

Нови злоупотреби с името на Денис Теофиков вбесиха семейството му! СНИМКА

Злоупотребите с паметта на трагично загиналия изпълнител Денис Теофиков не стихват. Семейството на талантливото момче многократно помоли всички да спрат да се занимават с тях и да ги оставят да си изживеят мъката. 

Тези думи на опечаленото семейство явно не са достигнали до точните хора, които продължават да се гаврят с паметта на изпълнителя на хитовете "Акула" и "Тръгвай си". Това принуди един от най-близките хора на фамилията да излезе с остра критика към всеки, който си позволи да петни името на Денис. 

Силвестър Матеев – Силвър, който е един от най-близките на семейство Теофикови, наруши мълчанието си и се изказа остро по повод нароилите се в последно време профили на името на трагично загиналия Денис Теофиков преди повече от 40 дни.

Силвър е батко на Денис и изключително близък на неговите родители, ето защо си позволи да призове за милост по отношение на фен профилите, който не спират да се появяват във всяка една социална мрежа.

"Хора, тъпо е да създавате профили с името на Дени и да следвате и лайквате когото и да е. Трагедията е огромна. Болезнено е. И е някак шокиращо да отвориш и да видиш, че Денис Теофиков е харесал това. Имайте милост", пише Силвър./show.blitz.bg

Коментирай

Малка пишка

Малка пишка 09.12.2021 9:34

Той нали умря?! Какво продължавате да ни занимавате с него? Явно има хора, които обичат да се ровят в раната.......

Голяма пишка

Голяма пишка 09.12.2021 9:35

Съзнавате ли, че занимавате обществото с пълни глупости! Оставете го да почива в мир! Майка ви да еба журналистка! Дано умрете и вие!!!

ссссс

ссссс 09.12.2021 13:24

Всичко това се прави от неосъзнали се деца с достъп до Интернет....