Нови скандални ЗАПИСИ между Джулиана Гани и бившия й взривиха мрежата! Щели да катастрофират, докато...

Нови скандални ЗАПИСИ между Джулиана Гани и бившия й взривиха мрежата! Щели да катастрофират, докато...

Скандалът между силиконката Джулиана Гани и монтанският златотърсач Илиян Найденов се заплита все повече. Сега той извади на яве още един скандален запис на разговор между тях, който отново очерня вече бившата му половинка. 

Илиян буквлано срина Джулиана с публикуването на серия от записи, като предвидливо е подговил почвата за нещата след това. Пловдивчанката изрича недопустими неща за една майка, но пък не прави чест и на бащата да злепоставя половинката си така и да я провокира, докато тайно я записва. 

Джулиана Гани отвърна брутално на обвиненията на бившия си! СНИМКА

Новият запис е правен в колата и Илиян се изкарва отново като жертва, след като Гани му посегнала и "той можел да загуби управление върху автомобила и да катастрофират". Хубаво е да поясним, че в колата е и техният син Давид, за който Джулиана заяви, че ще го даде в интернат. 

 

По-късно блондинката се оправдава, че говори такива неща в момент на афект и никога не би се разделила с отрочето си. Всъщност, двамата водят люта борба за попечителството на детето. 

Илиян твърди, че Джулиана не иска сина си. Явно е очаквал, че нещата между тях ще стигнат до медиите и съдът, затова предвидливо е започнал да записва Джулиана. Тя е категорична, че разговорите са манипулирани и изрязани от контекста. 

"Познавам Илиян много добре и, повярвайте ми, не говори толкова спокойно, колкото на записите. Ама е нормално, той знае, че записва и ще ги пусне по медиите след това. Питам се, ако Джулиана се беше сетила да го запише, какво ли щяхме да чуем", споделя съседка на Найденов от Монтана. 

В социалните мрежи ври и кипи от коментари покрай скандала. Всички са категорични, че потърпеш от случилото се ще бъде тяхното дете, което не заслужава такива родители. "Не оправдавам Джулиана, но има нещо съмнително в разказите на Илиян. Той пуска разговори още преди раздялата им. Кой нормален човек записва половинката си и споровете им?! Освен ако не е предвидил този сценарий предварително и изглежда търси слава, тъй като след като вече не е половинката на Джулиана остава отново никому известен и потребен в шоусредите, към които се стреми", коментират още запознати с драмите на семейството./show.blitz.bg

Коментирай

Бонго Бонго

Бонго Бонго 18.11.2021 10:49

Кви са тия цигански имена Джулиана Гани...?

Дядо Стефчо

Дядо Стефчо 18.11.2021 13:17

Убаво цигане. Ще му лижа шпионката.

Агронома

Агронома 19.11.2021 0:42

Същия забрави, че е открадна от предишния и няма да отиде при следващ! Взимаш ли чужда жена, ще душиш след това чужд кур.

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 19.11.2021 5:42

ДА ЛИШЪТ ЦИГАНКАТА ОТ ДЕТЕТО. ЪЯ И БРЗ ТОВА НЕ ГО ИСКА. ЩОТО Е КАВАЛДЖИКА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ХОДИ СВОБОДНО ДА СЕ ПЛЮЩИ

мама

мама 19.11.2021 8:49

Ясно е, че монтанския Бек си е търсил финансов донор. Не мога да разбера изобщо как и защо той ги пуска тези записи. Защо не пусна запис как той изкарва пари за да се грижи за семейството си? :)Най-малкото сега тя да го осъди за публикациите. Каквата и да е тя, той е клоун

Аман

Аман 19.11.2021 11:01

....от тези боклуци!

Мимокмок

Мимокмок 19.11.2021 16:14

Монтански циганин!!!!То и тая шафрантия не се спира да се треска с кой й падне,ама и тоя "мъж" удари дъното!!!!!!

Тони тони

Тони тони 19.11.2021 16:30

До Мама.... Ти си трол! Кажи как изкарва пари, колко е тарифата на тая долна курва

Бааа

Бааа 19.11.2021 17:46

Как може да направиш дете на Ганка бе брат ? Това от началото когато казаха че ще имат дете не ми го побира акъла .... С кой акъл ще тръгнеш да правиш майка такъв спермояд бе байче ? еми тва е най-голямата грешка ЧЕСТНО ! ок имали сте там оферта , схема ... забравил ли си какво представлява

Ами,

Ами, 19.11.2021 18:03

Сам си е виновен като се хваща с пластмасова парцалеса,че и дете и прави.Да се оправят сами а не да заливат интернет с мръсното си бельо.

Бай Ху

Бай Ху 20.11.2021 10:07

На тая шай го фукнем в тлъстите фбуки.

Бай Ху

Бай Ху 20.11.2021 10:07

джуки

Roko

Roko 21.11.2021 2:00

Е, какво искаш от жената, направил си я проститутка да те рани, сега ревеш, че е при друг мангал, не е мъжкарско.

Ema

Ema 27.11.2021 22:36

Джулиана Гани е страхотна и съм сигурна че никога не би си помислила такова нещо за сина си.

доц.Златка Чернева

доц.Златка Чернева 01.12.2021 16:37

Вие освен за ББ и ГЕРБ, които народа изхвърли на бунището и за Джулка няма ли друго какво да пишете.Не знам дали има някой който да си мисли че тая е с всичкия си.Добър пример е,няма що. А дайте нещо и от бай Блъсков. Тоя балон е голема работа.

Пепо

Пепо 03.12.2021 20:44

Тези двамата са голям цирк.