Нови подробности за кървавия ужас със зетя на Николина Чакърдъкова! Появи се ВИДЕО 18+ от клането в Балдво

Нови подробности за кървавия ужас със зетя на Николина Чакърдъкова! Появи се ВИДЕО 18+ от клането в Балдво

Изплуват все повече подорбности за кървавия ужас в село Балдево, в който участва и бившият зет на народната певица Николина Чакърдъкова. Той участва в пиянска свада и наръга с нож друг мъж. 

Симоен Бакалов, който е баща на двете внучета на Чакърдъкова, излезе с ясна позиция по случая и разкри шокиращи неща от кървавата нощ, в която се случва инцидента. 

А запозната със случая пише до редакциония мейл на БЛИЦ още шокиращи неща за кървавия ужас. Очевидно е близка до сочения с пръст зет на певицата и моли да се даде гласност и на другата страна, тъй като нещата не са такива, каквито се представят. 

Междувременно се появи и видеоклип от камери, които показват самия бой в село Балдево. 

 

 

Ето какво пише наша читателка за случая със Симеон Бакалов:

"Безкрайно много харесвам вашата медия и съм най-редовната ви читателка. Точно затова се престраших да ви пиша с някой детайли относно случая със зетя на Н. Чакардъков , където за да се търси сензация може би се даде думата само на така наречените жертви, а те всъшност са местни бабаити, тормозещи целия регион.

Всички уж ранени са криминално проявени и осъждани. Вчера излезе клип, който ясно показва как 15 човека мъртво пияни пребиват момчето Симеон Бакалов, скачат му по главата и единият от тях изпуска нож на земята, който той взима и в неизбежна самозащита хваща, а те биейки го се самонарязват.

Раните им от епикризите не са прободни, а са прорезни. През деня, преди да излезе клипът, Симеон Бакалов пусна обяснение на неговата гледна точка как е бил обиждан и заплашван, как са говорели за децата му, които са на 1 и 5 години,  как е искал да си тръгне, но е  завлачен в тъмна уличка и пребит.

Всичко това се вижда на клипа. Наричан е наркоман от бащата на единия пострадал и затова си е направил кръвен тест за опиати и го е качил в публичното пространство. Моля ви покажете и другата гледна точка. Силно вярвам в вас. Ще ви изпратя и скимки на основния виновник за случая - Герогри Кременлиев - Патката, който уж е ранен, а всъшност е осъден през 2009 г. за побой над бременна жена. Обикаля Гърмен с тениски на ВИС 2. В кой свят живеем..", пита се нашата читателка./show.blitz.bg 

Герогри Кременлиев - Патката

Коментирай

всички

всички 02.09.2023 14:21

певици са курви а приятелите и мъжете им са бандюги.

Шат на патката главата

Шат на патката главата 02.09.2023 14:26

На Патката една патка в анала

БИГ БОС

БИГ БОС 02.09.2023 15:37

ПОМАШКИ РАПСОДИИ

Фънки

Фънки 02.09.2023 19:24

кой-кой е? нищо не се разпознава

make

make 02.09.2023 19:53

Що бършете з***ка на бившия зет на тая певачка? Лика-прлика си е със зетя. Чиста чалгаджийка. Е, не е млада да се пуска по заголена, ама акълът и е толкова колко на другитр кокошки от Пайнър.

nana

nana 03.09.2023 16:36

Kakvi "GOVEDA" jiveiat v makedonskiat krai ?

Мако

Мако 04.09.2023 0:24

Говеда на всякъде живеят из България Нанке ли си Нанчо ли си , не само в Македония - ясно ли е ? И не прави квалификации анонимни и зад компа. Все разбирачи по - всичко…

weapsdwene

weapsdwene 04.09.2023 13:01

Искате ли нови усещания в SEX? Те са просто вълшебни капки, които ще издигнат сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате:--- https://mub.me/statiya