Сигнал до БЛИЦ: Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова наръга мъж, тя прикрива случая!

Сигнал до БЛИЦ: Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова наръга мъж, тя прикрива случая!

Мъртво пияният зет на Николина Чакърдъкова - Симеон Бакалов, е наръгал друг мъж при побой в курортното село Балдево, община Гоце Делчев, става ясно от читателски сигнал, изпратен до БЛИЦ.

"Вчера бях на почивка в курортното селце Балдево, община Гоце Делчев. В 12 ч. през нощта видимо мъртво пиян младеж се биеше с група местни, а след това извади нож и наръга единия от тях. Същият този младеж крещеше мъртво пиян, че е зет на Николина Чакърдъкова и че никой нищо не може да му каже. В момента лицето Симеон Бакалов е задържан в РУП Гоце Делчев по повод наръгването", се казва в читателския сигнал. И още:

"Говорех си с местните след случката. Казаха, че преди две седмици е катастрофирал, пак в същото село, мъртво пиян, и певицата е прикрила случая, защото работел като тираджия и да не останел без книжка. Докога ще търпим това?"

Според информацията, която получихме, въпросното лице е задържано, а наръганият мъж е приет в болница в Гоце Делчев. От РУП Гоце Делчев потвърдиха пред БЛИЦ, че е имало подобно сбиване същата нощ в село Балдево, в болница са откарани да наблюдение трима мъже с повърхностни порезни рани, но без опасност за живота. Има и задържан.

Припомняме, че през 2018 г. Николина Чакърдъкова омъжи дъщеря си Мария за бившия ММА боец Симеон Бакалов, който е родом от Сандански.

Тогава стана ясно, че той е запален танцьор, голям почитател на фолклорната музика и работи като мениджър във фирма за бързи кредити. А дали междувременно е сменил професията и е станал тираджия, скоро ще става ясно./show.blitz.bg

Коментирай

Запознат

Запознат 27.08.2023 17:09

Много филми гледате журналистите

Балдьоалиа

Балдьоалиа 27.08.2023 18:05

Непълна информация ! Първо не е бил мъртво пиян а е бил МЪРТВО ПИЯН И НАДРУСАН. Второ е наръгал не 1 а 3 ма.

LEGIONER

LEGIONER 27.08.2023 21:32

Какво като е зет на Николина Чакърдъкова веднага вътре педала, наркоман, пияница не попаднал на човека

Germany

Germany 27.08.2023 21:58

чалга-идиоти! какво ме интересуват?!

Винкела от ПЕРНИК

Винкела от ПЕРНИК 28.08.2023 12:46

Ако няма винкел и тротоарна плочка става.

вьь

вьь 28.08.2023 15:51

Защо плащате на Чакардъкова да храни зетя и да се хвали? Не ходете на концертите на самозабравилите се мултимилионери от шоубизнеса.

Чакардък

Чакардък 29.08.2023 7:42

Чакардък, чакардък. Спонсорирайте още. Тази токова песни и ритуали окепази, само вакуумирани чалгари я слушат.