Нов скандал в "Тоника"! Бивша певица скочи остро срещу Ева и разкри, че...

Нов скандал в "Тоника"! Бивша певица скочи остро срещу Ева и разкри, че...

В социалните мрежи се разигра нов скандал между големи естрадни певици. Бивша солистка на група "Тоника" нападна жестоко колежката си Ева Нейденова и разкри шокиращи неща от миналото на певицата. Думите й предизвикаха гняв у Тони Димитрова, която започна да брани колежката си. 

Скандалът е огромен, а фенове на изпълнителката на "Ах, морето" недоумяват как се излага публично и как не може да се сдържа и изпада в нервни кризи. 

Скандалът пламва след една иронична реплика във Фейсбук от страна на учителката от Бургас Елза Паносян към Ева Найденова. 

Елза Паносян"А най-комично беше участието на пеещата Ева, посмях се доволно", подиграва се на изявата на певицата в новогодишната програма на БНТ Паносян.

Язвителният пост обаче не остава незабелязан от близката приятелка на вдовицата на Гого Найденов Тони Димитрова, която реагира мигновено. "И какво? Много ли се смяхте на Ева?", отвръща в същия стил на съгражданката си българската Бони Тейлър.

Тони Димитрова 

Даскалица й отговаря с нова атака към Ева. "Тони, явно в началото на 70-те години, когато бях солистка на "Тоника" и събирах овациите на публиката, вие още сте нямали връзка с музиката. По въпросното време аз просто си пеех, а въпросната самонадеяна певица тичаше във всички посоки и пак не можеше да ме достигне. Питайте хора, които познават професионалните ми успехи, и тогава пишете по мой адрес", препоръча Паносян на съгражданката си.

Елза не остава в "Тоника", тъй като е още малка. Диомов я взима едва 10-годишна, но няма как да гради голяма кариера с дете и затова тя не продължава в групата. В мрежата я обвиняват, че завижда на успехите на Ева и затова я напада така язвително./show.blitz.bg
 

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 19.01.2023 20:41

италианският жребец роко сифреди как ги пори такива мумии.

йокин

йокин 19.01.2023 21:08

как пък я кръстихте,българската,Бони Тейлър?

хаха

хаха 20.01.2023 1:59

Смешната е Паносян..спомени от детството

боримеч

боримеч 20.01.2023 10:07

тази дасе види на снимка какъв динозавар е итогава да коментира за другите бостанско плашило и голям лаиномед отврат

боримеч

боримеч 20.01.2023 10:07

тази дасе види на снимка какъв динозавар е итогава да коментира за другите бостанско плашило и голям лаиномед отврат

Мая

Мая 21.01.2023 9:31

Хайде стига,омръзнахте на зрителите с напъните си да се мушите в най-различни предавания и да се излагате с неоснователни си претенции!!!Спрете се,че станахте за подигравка!!!

Steven Di

Steven Di 26.01.2023 5:54

Ах тази Елза! Пак стана за смях на учениците си...

Дааа,вярно е

Дааа,вярно е 09.02.2023 19:37

Че Ева не може да пее,но се взема много насериозно ! А Тони я харесвам,но да УТОЧНЯ - не живея в БГ . ТАЯ ЕВА Я ТЪРПЯХА НАВРЕМЕТО САМО ЗАРАДИ ГОГО !