Нов раздор в семейството на Гущеров! Светлана е бясна на...

Нов раздор в семейството на Гущеров! Светлана е бясна на...

Трудни и заплетени са роднинските отношения, дори когато става въпрос за много богата и известна фамилия. Такъв е случаят със семейството на Християн Гущеров, чиято доведена сестра Мартина не може да се понася със съпругата му.

Припомняме, че красивата Мартина е дъщеря на Диана Гущерова – втората съпруга на Добромир Гущеров. Бащата на Християн и Диана се ожениха преди близо 10 години на обща церемония заедно с фолк певицата Мария и Хриси. Бракът на Мара Отварачката обаче не издържа дълго, докато Добри и Диана все още са щастливо женени.

Щерката на Диана – Мартина, продължава да поддържа добри отношения с Мария, но за сметка на това със Светлана не се поглеждат. Двете дори не са приятелки в социалните мрежи, а децата им, които на практика са братовчеди, не се познават, пише  Intrigi.bg.

Мартина отказвала да присъства на общи семейни събития и по празниците Добромир Гущеров винаги канел поотделно сина си и доведената си дъщеря. Евтимова смятала Светлана за твърде простовата и трудно намирала общ език с нея. Плеймейтката пък не можела да понесе факта, че доведената сестра на Хриси е приятелка с бившата му и подозирала, че Мартина споделя на Мара за всяка семейна сплетня.

Мартина е омъжена за футболиста на ЦСКА Димитър Евтимов. Двамата имат дъщеричка, кръстена на баба си Диана./show.blitz.bg

Коментирай