Нов обрат за Вергов! Колеги неочаквано му забиха нож в гърба

Нов обрат за Вергов! Колеги неочаквано му забиха нож в гърба

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв "Като две капки вода", а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева.

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е „За любовта” по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда „Икар” за най-добра пиеса.

Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в „За любовта”.

Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.

Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата. Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита.

Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията

Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата. Това, че той вече няма да се изявява в „За любовта”, не направи кой знае какво впечатление на никого. Така или иначе актьорът, който е по-известен като музикант, продължава да участва в друг спектакъл по текст на Яна Борисова – „С гръб към залеза”, където Вергов се е случвало да го замества, пише "Хотарена".

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта” да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова.

Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя. „Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте!

Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това”, написа Борисова. И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 11.04.2023 13:01

Стига го навирахте в очите ни този посредствен артист Вергов, гледайте си го където искате, но спрете с това натрапване ,защо задължавате всички с него, когато той не е нищо по особено от повечето бездарни български артисти, вижте чуждестранните актктьори каква игра правят...

Неизвестна

Неизвестна 11.04.2023 13:17

Побойникът си е побойник и нищо и никой не може да го защити!Най-вече гузната му съвест...А истината,рано или късно,винаги излиза наяве!!!Да си понесе последствията!!!

Ева

Ева 11.04.2023 14:17

Вергов е актьор а Дияна е зла и отмъстителна стара мома без причина никой нищо не прави жалка и неприятна

Алекс

Алекс 11.04.2023 15:06

Диана Димитрова е класа. И като художник и като актриса. Онези колежки и колеги, които се подиграваха не могат да й стъпят на малкия пръст. А Вергов заслужава затвор и шут в лицето! БОКЛУК!

Някой

Някой 11.04.2023 18:10

Има Българска Конституция - така че следва Вергов да бъде съден според законите на Конституцията Нарушаване на човешките Конституционни права на човека.

Ева

Ева 11.04.2023 18:57

Некадърният Вергов фъфли във филмите, трябва да се поставят субтитри. Неприятен тип.

Горкото момиче

Горкото момиче 12.04.2023 0:53

Какво ли е преживяла, като е изпитала ритника на това озлобено лице, всъщност лицето на човек е огледало на душата му. Не знам дали се е шегувал, но в едно предаване На кафе при Гала, този човек най цинично заяви, че всяка жена тайно си мечтаела за един як бой.

дядо стефчо

дядо стефчо 12.04.2023 8:50

Диянчето е добре разработена минетчиика, която от малка е обучена в тънкостите на занаята. Обаче не всеки е длъжен да цака с години такса дискретност. Курвата е прекалила.

електра

електра 12.04.2023 8:52

стига със тая курветина каква актриса е била и пишештети ще са по големи боклуци от нея простотия до шия

електра

електра 12.04.2023 8:53

стига със тая курветина каква актриса е била и пишештети ще са по големи боклуци от нея простотия до шия

ИВА

ИВА 12.04.2023 8:56

ВЕРГОВ ТИ СИ ЕДНО БРАДЯСАЛО ЗАСТАРЯВАЩО ПРАСЕ МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 12.04.2023 11:38

Митуу турутките се превръщат в световна сила, лека , полека , ще му затворят доста врати. Което няма да е голяма загуба. Но за сметка на това лека- полека ще почнат да лансират Диянчето

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 12.04.2023 11:38

Митуу турутките се превръщат в световна сила, лека , полека , ще му затворят доста врати. Което няма да е голяма загуба. Но за сметка на това лека- полека ще почнат да лансират Диянчето

Моника

Моника 12.04.2023 15:59

Тоя Вергов се изживява като много ,ама много голям пич,а си е жив боклук.Голямо рижо прасе,което бие жени и лъже след това,че не е той защото е и страхливец.И то голям.Какво можеш да очакваш от такъв пъзльо освен предателство!