logo

Нона Йотова с първа реакция за самоубийството на брат си

Нона Йотова с първа реакция за самоубийството на брат си

След като късно вечерта вчера бе разпространена информация, че доведеният брат на Нона Йотова Огнян Кръстев се е самоубил във Враца, не закъсня и реакцията на актрисата и народен представител.

Оказа се, че Нона Йотова е разбрала за трагедията от медиите. Но това, което сподели след това, е повече от покъртително.

"Появиха се публикации за трагичната кончина на сина на баща ми от първия му брак. Научих от медиите. Съжалявам за причините, довели до решението му да сложи край на живота си - тежко заболяване.

Обаждат ми се приятели, разтревожени от новината и заглавията, че става дума за мой брат.
Това създава погрешно впечатление. Не сме се виждали и не сме поддържали никакви отношения.

В този смисъл, не сме точно брат и сестра. И по много други причини. Да почива в мир!", пише тя във фейсбук профила си. 

Под публикацията своя коментар за случилото се, видимо гневен, дава и нейният любим Богомил Бонев. Думите му режат като остър бръснач!

"За мъртвите или добро, или нищо. За този нищо добро не мога да кажа. И съболезнования за неговото семейство!

Дано един ден разберат, че смъртта не е повод да си правят селски пиар с името на известна личност. Иначе никой няма да им знае името.

Защото е ясно кой селяк е пуснал инфото на скапаната медия за името на Нона."

Както вече стана ясно от публикации - самоубилият се Огнян Кръстев е страдал от тежко заболяване, заради което напоследък болките били непоносими. По неофициална информация той се е гръмнал с незаконна пушка в апартамента си в един от блоковете "Химик" срещу пожарната в града./show.blitz.bg

Коментирай

Баща на две мразещи се  деца

Баща на две мразещи се деца 18.02.2020 18:46

И двете ми деца, не са нормални брат и сестра? Това че сме комунисти защо ни разделя? Какво ни е сбъркано в гена? А защо най младия селски комунист на НРБ нарича членове на семейството ми "селяни" ? Той за какъв се смята?